Büyükşehir Akçaabat'ı Hatırlamaya Başladı.

Büyükşehir Akçaabat'ı Hatırlamaya Başladı.

Büyükşehir Akçaabat'ı Hatırlamaya Başladı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve Ak Parti Akçaabat İlçe teşkilatı ile yaptığı toplantıda ilçe için yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Büyükşehir Belediyesi basın toplantı salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısına Akçaabat AK Parti ilçe teşkilat başkanı Ahmet Ziya Öztürk, teşkilat üyeleri, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Cevat Birinci katılırken, toplantı öncesi konuşan Başkan Gümrükçüoğlu bütün siyasilerle birlikte Akçaabat’a en güzel hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu, “Elimizdeki imkanlar ölçüsünde Akçaabat’ımıza katkı sunmaya gayret gösteriyoruz. Her zaman sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Akçaabat Belediye Başkanımız Şefik Türkmen ile birlikte koordineli olarak ilçenin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Büyükşehirle birlikte Akçaabat’ımız çok güzel hizmetler alacak” ifadelerini kullandı.

İmkanları ölçüsünde ilçe katkı sunmaya gayret gösterdiklerini belirten Gümrükçüoğlu, doğup büyüdüğü Akçaabat’ın gönlünde ayrı bir yeri olduğunu ifade etti.

 

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise konuşmasında Akçaabat’a en iyi hizmeti vermek için çalıştıkların kaydederek, “Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yapacağımız çalışmaları istişare etmek için yaptığımız toplantının çok verimli geçti. Büyükşehir Belediye Başkanımız her zaman bizlerin yanında oldu. Bundan sonra da yanımızda olacağına inanıyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Akçaabat AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk ise konuşmasında “Şimdiye kadar hangi konuda olursa olsun hangi sıkıntımızı iletmişsek Büyükşehir Belediye Başkanımız, elinden gelen yardımı azami şekilde gösterdi. Başkanımızın bundan sonra da yanımızda olacağına inanıyorum. Teşkilatım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.akcaabat-trabzonda.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler