Buraya Kim Bakacak

Buraya Kim Bakacak

Söğütlü sahasında değişen birşey yok. Üst kale direkleri ortadan yamuldu, saha kenarındaki tehlikeye ise henüz bir çözüm üretilemedi

ÖLÜMLÜ KAZA OLABİLİR

 

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde Söğütlü Beldesinde bulunan Söğütlü sentetik sahasında bundan önce yazılan ve bildirilen onca uyarıya rağmen hiç bir şey değişmedi. Kulüp yöneticileri yaptıkları açıklamada, “Biz yazdık biz söyledik değişen hiçbir şey olmadı, eski tas eski hamam” dedi. Söğütlü Sahası’nda saha kenarı ile tribünün olduğu araya her türlü pislik atılırken derin bir boşluk olan bu alan büyük tehlike oluşturuyor. Özellikle küçük çocuklar ve dikkatsiz olabilecek insanlar için bu alanda ölümlü olayların olabileceği ifade edildi.

 

KALE DİREKLERİ YAMULDU

 

Kulüp yönetimleri sorunun tek bu olmadığını ifade ederken şunları söylediler: “Futbolcular için ambulansın hemen girip çıkabileceği acil giriş kapısı yapılmasını istedik olmadı. Sahanın kenarının hafriyatla doldurulabileceğini ilettik yapılmadı. Saha içinde sentetik zeminin çok bozulduğunu anlattık dinletemedik. Bugüne kadar Söğütlü sahası kaderine terk edilmiş bir şekilde öylece kendisine sahip çıkacak yetkilileri bekliyor.” Bu arada Söğütlü sahasında iki kalede de üst direk yamuldu ve 2.44’lük nizami ölçü bozuldu. Hakemlerin bu kale direkleriyle maç oynatmaması gerektiğine dikkat çekildi.

 

 Söğütlü Sahasında yaşanan bu görüntüler kulüp yönetimlerinin ve futbol seyircilerinin tepkisini çekti.

 

 Söğütlü sentetik sahasında zemin iyice bozuldu buna karşın kale üst direklerinde de nizami ölçü bozuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Spor