Bunlar utanılacak işlerdir

Bunlar utanılacak işlerdir

Türkmen o görüntülerle ilgili konuştu

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen kendisinin aleyhinde, gelecek yıl yapılacak seçim öncesi yapılan çirkin propagandayla ilgili konuştu. Sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yüzlerce kişiye gönderildiği tahmin edilen, 9 saniyelik görüntüde eli kırılmış bir çocuk konuşturularak, "Akçaabat'ta Şefik Türkmen'e oy verenlerin benim gibi elleri kırılsın" dedirtiliyordu.

Kim tarafından yapıldığı bilinmeyen görüntüyle ilgili Günebakış Gazetesi'nden Berkant Parlak'a açıklamalarda bulunan Başkan Türkmen, konuyu yargıya taşıyıp taşımayacağına henüz karar vermediğini belirterek, “Bu durumun bir muhasebesini yapacağım, sonrasında hukuksal süreci düşüneceğim. Bu tür girişimler çok çirkin ve ayıp şeylerdir. Bunlar utanılacak işlerdir. Bunları kim yapıyorsa toplum içinde utanmalıdır” dedi.

BUNLAR BİZE ZARAR VERMEZ
Türkmen, daha önceden kendisi aleyhin Akçaabat’ta dağıtılan korsan dergiye benzettiği bu olayla ilgili şöyle konuştu: “Şefik Türkmen hakkında yapılan anketlere baksınlar. Anketlerde yüzde 60 civarında çıkıyoruz. 4 dönem belediye başkanlığı yapıp, yine anketlerde yüzde 60 çıkmak herkesin harcı değildir. Böyle bir insanı karalamaya çalışan küçülür, yükselmez. O karalamalar bize zarar vermez.”

VATANDAŞIN KANAATİ DEĞİŞMEZ
“Görüntüde çocuğun kullanılması daha da çirkin bir şey” diyen Türkmen sözlerini şöyle sürdürdü: “Küçük çocuğun konuşturulması falan pek hoş değil. Biz 20 senelik belediye başkanıyız Akçaabat’ta. Vatandaş, birilerinin bu tür uğraşlarıyla kanaatini değiştirmez. Bazı basın-yayın kuruluşlarında, Türkmen’e destek azaldı, biçiminde yorumlar yer alıyor. Bu insanlar anket yaparak mı bu sonuca ulaşmışlar? Bizimle ilgili yapılan anketlerde en az oy yüzde 50 çıkıyor. Bir anket yapıldı yüzde 57 çıktı, bir başka ankette yüzde 61 oranında”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset