Bulut'tan Sivrikaya'ya Eleştiri

Bulut'tan Sivrikaya'ya Eleştiri

Kredi Kefalet Kooperatifi seçimleri yaklaşırken, adaylardan İsmail Bulut, Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya’nın taraf olmasını eleştirdi.


Hafta sonu yapılacak olan Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçimleri yaklaşırken adaylardan İsmail Bulut, Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya’nın taraf olmasını eleştirdi.

 

Sitemiz ofisini ziyaret eden Başkan Aday İsmail Bulut, Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya’nın oda başkanı olarak tarafsız olmasını gerektiğini, ancak bunu göremediklerini ifade ederek “Oda başkanı sayın Yaşar Sivrikaya mevcut Başkan Osman Zeki Alşan’a destek verdiğini her gittiği esnafa açıklamakta ve onunla birlikte seçim gezisi yapmaktadır. Buna bir anlam vermek mümkün değildir. Demokrasilerin vazgeçilmezi seçimler ve oy sandığıdır. Tarafsız kalması gereken kurum ve kişilerin bu demokrasi yarışını zedelememeleri gerekir. Demokratik bir seçim olması için  tüm esnafın başkanı olan sayın Sivrikaya’nın tarafsız kalmasını bekledik. Acaba Osman Zeki Alşan’a oy vermeyecek olan esnafın başkanı kimdir. Yoksa kapalı olan kooperatifin mevcut başkanının desteklemesinin arkasında başka bir niyet mi yatmaktadır” dedi.

Esnafın sağ duyulu davranacağını belirten İsmail Bulut “Esnaf arkadaşlarımız sağduyulu davranarak Pazar günü gerekli cevabı sayın Sivrikaya’ya vereceğini düşünüyorum. Bu seçimin sonucunda hangi arkadaşımız kazanırsa kazansın Sayın Sivrikaya kendisini bir sorgulaması gerekeceği kanaatindeyim” şeklinde konuştu.

Seçimin bir hizmet yarışı olduğunu belirten Bulut “Ben uzun yıllar kurumun içerisindeyim. Sorunları ve çözüm yollarını yekinen biliyorum. Bu yarışta esnaf arkadaşlar bizi bu göreve layık görürse Akçaabat esnafının layık olduğu bir kooperatif kazanması için gayret göstereceğim. Akçaabat’ta iş kuracak veya mevcut işini büyütecek esnafımızın yapacak olduğu yatırımlarda kooperatifi arkasında bir destek ve güç olarak bilmesi gerekir. Bu güveni sağlamaya çalışacağız. Kooperatifin kaybetmiş olduğu imajı ve güveni tekrar kazandıracağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Haberler