Bulut Adaylığını Açıkladı

Bulut Adaylığını Açıkladı

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi İçin İsmail Bulut Aday Olduğunu Açıkladı.

19 Şubat 2012'de yapıacak olan Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi için İsmail Bulut başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

İsmail Bulut, Cemil Usta Köfte Salonu'nda gerçekleştirdiği basın toplantısı işe adaylığını ilan ederken yaptığı basın açıklamasının tam metnini yayınlıyoruz.

 

            Akçaabat’ımızın sesi olan çok değerli basın mensupları. Sorumluluk taşıdığımız bu günlerde  bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Sivil Toplum Örgütünün en çok zorluklarla ve sorunlarla dolu olan Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifinde 8 yıldan beri Müdürlük görevi  yapmaktayım. Bu süre içinde çalıştığım başkan ve yöneticilerime teşekkür ediyorum.

            8 yıl boyunca esnafımıza yasalar çerçevesinde ve bana verilen yetki doğrultusunda hizmet etmeye çalıştım.Ancak karar organı olmadığım için yürütme organı olduğumdan alınan kararlar doğru veya yanlış uygulamak zorunda kaldım. Yeterince çalışma imkanı bulmadım. Bir şirket iflas ediyorsa bunun sorumlusu sahibidir. Çalışanın sonucu sizlerin takdirine bırakıyorum. Ben aldığım emirleri uygulamak zorunda kaldım.

            Bu kararı verirken çok düşündüm. Bir taraftan çalıştığım Başkanımın ve Yönetim Kurulu, bir taraftan işim. Ancak Kooperatifimizin 1,5 yıldan beri kredilere kapalı olması, takip ve icra takibindeki esnaf arkadaşlarımızın durumu, Esnaf arkadaşlarımın taleplerine cevap verememem, mevcut  başkanızın  kendi işlerinden  dolayı  kurumumuza  yeterince  zaman ayıramaması başkanımızın kemdi  Kooperatifi kapalı  iken  sürekli istişare  halinde  olduğumuz Bölge Birliğinde Yönetim  Kurulu üyesi  olmasına rağmen  Bölge Birliği Başkanlığına aday olması, Bu adaylığı Kooperatifimizin  kredilerinin  açılma noktasında  bir engel teşkil etmiştir. Benim mesleğim hereği zamanım zeminim müsait olduğundan Esnafımıza daha çok zaman ayırma imkanın olduğundan. Kooperatifimizin sorunlarını nerde nasıl çözülmesi noktasında bilgi birikimim ve esnaf arkadaşlarımla yapmış olduğum istişare sonucunda esnaflarımızın bana görev vermesi halinde onlara en iyi hizmeti vermek, onlara  layık olacağıma inandığım için adaylığımı açıklıyorum

Bu bir hizmet yarışıdır. Güzel Akçaabat'ımızın bölünmemesi açısından bu konuda bütün siyasi partilerden ve sivil toplum örgütlerinden taraf olmamalarını,Akçaabat'ımızın geleceği için önemle rica ediyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Haberler