Buket'in Cenazesi Geliyor

Buket'in Cenazesi Geliyor

Merter'deki tramvay kazasının ardından kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen Buket'in cenazesinin bugün okuluna götürüleceği, yarın da Akçaabat'ta defnedileceği belirtildi.

Merter'deki tramvay kazasının ardından kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen ve bugün de hayatını kaybeden lise öğrencisi Buket Bulut'un amcası Yılmaz Bulut, organ bağışında bulunmayacaklarını açıkladı. Buket'in cenazesinin bugün okuluna götürüleceği, yarın da Trabzon'da defnedileceği belirtildi.

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde basın mensuplarına açıklama yapan Buket'in amcası Yılmaz Bulut, "Bütün müdahalelere rağmen Buket'i kaybettik. Herkese desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Her şey yapıldı ama kurtaramadık. Organları bağışlanmayacak. Babasının izni yok. Cenazesi bugün okuluna götüreceğiz. Arkadaşları buluşturacağız. Okuldaki törenden sonra Trabzon Akçaabat'a götürülerek, ikindi namazından sonra defnedilecek" dedi.

Dayısı İsmail Engin de üzgün olduklarını belirterek, yeğeni Buket'in organlarının bağışlanmayacağını tekrarladı.

 Acı haberin ardından aynı kazada hayatını kaybeden İrem'in babası Zafer Dinçsoy da aileye destek vermek için hastaneye geldi. Buket ve İrem'in çocukluktan beri arkadaş olduklarını belirten Dinçsoy, "Buket benim kızım gibiydi. İrem'le birlikte büyüdüler. İlkokulu birlikte bitirdiler. Bütün imkanlar kullanıldı" dedi

Bu akşam Akçaabat'a getirilmesi beklenen Buket Bulut'un yarın Kavaklı'da İkindi namazı sonrası defnedileceği  öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler