Bugün Onaylanıyor

Bugün Onaylanıyor

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, 2011 Avrupa Gençlik Festivali’nin açılış ve kapanış gösterileri ile birçok sportif organizasyonun yapılacağı 40 bin kişilik Akyazı Stadı’nın onayının bugün çıkacağını belirtti

GENÇLİK ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, 2011 Avrupa Gençlik Festivali’nin açılış ve kapanış gösterileri ile birçok sportif organizasyonun yapılacağı 40 bin kişilik Akyazı Stadı’nın onayının bugün çıkacağını belirtti. Atalay, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu’nun başkanlığında yapılacak olan oyunların hazırlık ve düzenleme kurulu toplantısında açılış ve kapanış törenlerinin Akyazı Stadı’nda yapılmasının karar altına alınacağını kaydetti.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, 2011 Avrupa Gençlik Festivali’nin açılış ve kapanış etkinliklerinin yeni yapılacak olan 40 bin kişilik statta yapılacağını söyledi. Oyunların Hazırlık ve Düzenleme Kurulu Toplantısı, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başeskioğlu’nun başkanlığında yapılacak. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Maliye, DPT, Ulaştırma Bakanlığı müsteşarlarının katılacağı toplantıda, oyunların açılış ve kapanış törenlerinin Akyazı Stadı’nda yapılmasının karar altına alınacağı belirtildi.
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, alınacak kararın stadın yapılmasında önemli bir adım olacağını ifade ederek, "Bu stadı devlet yapacak. Meclis’te Kıyı Kenar Kanunu’nda bir değişiklik yapıldı. Bu değişiklik uluslararası nitelikteki tesisler için geçerli. Bizde 2011 Avrupa Gençlik Festivali’nin bu stada yapılacağı karar altına alarak bu yasadan faydalanacağız. Bu stadın bundan sonrasında tartışılmasına gerek yok. Oyunlara kadar bu stadı Trabzon’a kazandıracağız" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor