Bugsaş’tan Çekinmiyoruz

Bugsaş’tan Çekinmiyoruz

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Akçaabat Sebatspor’da Mardinspor karşısında kaybedilen 2 puanın üzüntüsü yaşanırken alınan 1 puan tek teselli oldu.

 

Futbol Şube Sorumlusu Erhan Çimşir, alt sıralardaki diğer rakiplerin puan kaybetmesi ile alınan 1 puanın önemli olduğunu söyledi. Mardin karşısında ilk yarı üstün bir futbol ortaya koyduklarını söyleyen Çimşir, “İlk yarı oyun bizim kontrolümüzde geçti. Boş kaleye atamadığımız gol pozisyonları bulduk. Maçı ilk yarıda bitirebilirdik, ama olmadı. İkinci yarı ise iyi futbolumuzu sürdüremedik. Rakibimiz ikinci yarı oyun kontrolünü eline aldı. Hatta son dakikalarda bir şutları direkten döndü” dedi. 

Çimşir sözlerini şöyle noktaladı: “Baktığımız zaman 1 puan kötü değil. Rakiplerimizin yenildiği haftada iki puan önümüzde yer alan rakibimizi yenmek isterdik ama olmadı. Ne kadar çabalarsan çabala biraz da şans yanımızda olacak. Mardin maçında şanssızdık.

Artık bu maç geride kaldı önümüze bakacağız. Özellikle bu hafta sonu yine deplasmanda oynayacağız ve zirve mücadelesi veren Bugsaş ile karşılaşacağız. Rakibimizden kesinlikle çekinmiyoruz. Çünkü kazanmamız gerek. Kadromuz kötü değil. Yönetim olarak futbolcuların arkasındayız. Stresi üzerimizden atsak işimiz kolay olacak. Bugsaş maçında galip gelirsek sürpriz olmaz. Sebat’ın Bugsaş’ı yenecek gücü var.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor