BU TEPE BİZİM TEPE

BU TEPE BİZİM TEPE

Akçaabat'ın Çiçeklidüz köyünde çekimleri tamamlanan ve " Gerçek Karadeniz Filmi "sloganıyla fragmanları sosyal medya da izlenme rekoru kıran " Tepe'nin Uşakları " adlı sinema filmi 16 Ağustos'ta vizyona giriyor

Akçaabat'ın Çiçeklidüz köyünde çekimleri tamamlanan ve " Gerçek Karadeniz Filmi "sloganıyla fragmanları sosyal medya da izlenme rekoru kıran " Tepe'nin Uşakları " adlı sinema filmi 16 Ağustos'ta vizyona giriyor. Birçok renkli karakterin  mevcut olduğu filmin en önemli detayı filmde herhangi bir argo kelimenin olmayışı.

Tepe'nin Uşakları  sinema filminin fragmanları sosyal medyada 1.350 bin izleyiciye ulaşırken son paylaşılan kamera arkası görüntüleri de izleyici tarafından ilgi gördü.

Dağıtıcı firma olarak Özen Film ile yapılan anlaşmanın ardından vizyon tarihinin 16  Ağustos olarak belirlenen filmde Türk filmi olmasına rağmen "alt yazılı" olması bir diğer mizah konusu.

Gerçek Karadeniz dilinin kullanıldığı filmde Trabzon lehçesinin bazı terimlerinin anlaşılır olmayışı nedeniyle  filmin bazı bölümlerinde alt yazı yazılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat