Bu Sınavda Veliler Ter Döktü

Bu Sınavda Veliler Ter Döktü

Bu Sınavda Veliler Ter Döktü

Akçaabat Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu farklı bir etkinlikle velileri sınava tabi tuttu. Velilere bir ay önce verilen ’Okul evde başlar’ ve Küçük Şeyler adlı kitaplardan sınava tabi tutulan velilere kitaplardan hazırlanan 30 soruluk bir sınav gerçekleştirildi. Öğrencilik günlerine geri dönen velilerden sınavda derece yapanlara çeşitli ödül verilecek.

Akçaabat Yıldızlı TOKİ ilkokulu ve Ortaokulu, Ana-Baba Eğitimi Projesi kapsamında velilerin çocuklarının gelişimi ve eğitimi konusunda bilinçlenmelerini ve farkındalık kazanmalarını sağlamak amacıyla “Ailece Okuyoruz” Projesiyle velilere “Okul Evde Başlar” ve Küçük Şeyler isimli kitaplar dağıtılarak bir ay okuma süresi verildi. Kitap okuyan velilere kitapların içeriğinden 50 soruluk bir sınav hazırlandı. Sınava 48 veli katıldı. Öğrencilere yönelik "Geleceğim İçin Okuyorum" projesi kapsamında 456 öğrenci sınavda ter döktü.

Okul Müdürü Turan Atalar, amaçlarının kitap okuma alışkanlığını başta veliler olmak üzere herkese aşılamak olduğunu, etkinliğe katılan velilerin bu konuda herkese örnek olmasını ve çocuklarıyla biraz da olsa empati kurabilmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Sınavda başarılı olanlara, Bisiklet, Trabzonspor forması, altın ve çeşitli hediyeler verilecek.

bu-sinavda-veliler-ter-doktu.jpg

bu-sinavda-veliler-ter-doktu1.jpg

bu-sinavda-veliler-ter-doktu3.jpg

sinav-yildizli-toki.jpg
Sınav öncesi okul öğretmenleri ile Okul Aile Birliği birlikte kahvaltı yaptı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler