Bu Sesi Duyan Var mı?

Bu Sesi Duyan Var mı?

Bu Sesi Duyan Var mı?

akcaabathaber.com haberidir.

Akçaabat-Trabzon Karayolu'nda yaşanan yaz aylarında zirve yapan  trafik yoğunluğu, kışın normale döner düşüncesi de hayal oldu. Özellikle Yaylacık Mahallesi Hastane Kavşağı'nda var olan trafik yoğunluğu ise artarak devam ettiği görüldü.

Söğütlü'den Akçaabat istikametine gelen araçları Yaylacık kavşağında bir sürprizle karşılanıyor. Söğütlü Köprüsü'nden sonra Düzköy Yolu'na dönecek araçlar için ayrılan yanaşma şeridinin tek araç sığacak ve ancak 5-6 araca hizmet verecek şekilde inşa edilmesi, bu alana giremeyen araçların Söğütlü yönünde karayolunun sol şeridini kapatmasıyla uluslararası karayolu tek şeride düşüyor. Bu nedenle uzun araç kuyruklarının oluştuğu sol şeridin hemen yanında bulunan refüjün ise karayolu olarak kullanılmaması vatandaşlarında tepkisine neden oluyor.

yaylacik-kavsagi-yogunluk1.jpg

akcaabat-yaylacik-trafik-yogunlugu.jpg

Bu sabah görüntülediğimiz trafik yoğunluğunun büyük bölümünün Düzköy yoluna dönen araçların oluşturduğu gözlemlenirken, karayolunu rahatlatacak olan refüjün yola dahil edilmesi bu alandaki trafiği büyük oranda rahatlatacağı gibi, Akçaabat istikametine gidecek olan araçlarında 2 şeritli yolda devam etmeleri sağlanmış olacak. Biz projeyi fotomontaj ile yaptık, Karayolları yetkilileri de bu sorunu görür diye umut ediyoruz. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler