Bu Rakam Dudak Uçuklattı.

Bu Rakam Dudak Uçuklattı.

Bu Rakam Dudak Uçuklattı.

Akçaabat Emniyet Müdürlüğü 2016 verileri açıklandı. Açıklanan verilerde en fazla dikkat çeken kesilen trafik cezaları oldu.

Akçaabat'ta 2016 yılında kesilen trafik ceza sayısı bir önceki yıla oranla  % 36 artarak 4 bin368 oldu.  Akçaabat Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekiplerince ilçe genelinde kesilen trafik ceza miktarı ise tam 733 bin 737 TL oldu. (Eski parayla 733 milyar 737 bin lira). Kesilen bu cezaların ise % 62'sini hatalı park eden sürücülere kesildiği öğrenilirken, Akçaabat'tan en önemli trafik sorununun otopark olduğu gözler önüne seriliyor.

Akçaabat'ın en önemli sorunları arasında trafik sorunu olarak gösteriliyor. Trafik ve otopark sorunun hat safhada olduğu ilçemizde, bir günde sürücülere kesilen trafik cezalarının miktarı ortalama 2 Bin lira (2 Milyar) oldu. Akçaabat'ta park yeri bulmak sanıldığı kadar kolay olmadığı için park yasağını ihlal eden sürücülere sık sık ceza kesildiği, cezalar  türlerine göre ayrıldığında % 62 oranı ile en fazla ceza park ihlali yapan sürücülere kesildiği açıklandı.

Akçaabat'ta trafiğe kayıtlı yaklaşık 21 bin araç bulunurken, trafik sorunu artan araç sayısı ile birlikte arttığı için kesilen ceza miktarlarının da her geçen gün artması bekleniyor.

akcaabat-ceza.jpg
Akçaabat genelinde trafik ihlali yapan sürücüler fotoğraf çekilerek işlem yapılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler