Bu Park Sahipsiz Mi?

Bu Park Sahipsiz Mi?

Bu Park Sahipsiz Mi?

Akçaabat Yenimahalle Meteoroloji Müdürlüğü'nün hemen yanında bununan park adeta kaderine terk edildi. Parkta yerlere bilinçsizce atılan çöpler vatandaşları adeta isyan ettirdi. Etrafa yayılan ve çeşitli yerlerde biriken çöplerden şikayetçi olan vatandaşlar; yetkililere seslenerek, çöplerin biran önce temizlenmesini istedi.

0545 663 0 444 numaralı whatsapp ihbar hattımıza ulaşan bir vatandaş, haftasonu daha önce sürekli gittikleri Yenimahalle'deki parka gittiklerinde gördükleri manzara karşısında şaşkına döndüklerini ifade etti.

İsminin açıklanmasını istemeyen vatandaş "Bu alana sürekli oturmak için geliyoruduk. Şimdi geldiğimizde adeta burası çöplüğe dönmüş. Buranın bir kontrolü yapılmaz mı!. Kendini bilmez kişiler yaptıkları mangal sonrasında çöpleri ulu orta bırakarak gitmiş. Burası sanki sahipsiz. Kimse ilgilenmemiş. Bu kadar güzel bir yerin bu şekilde olması çok ayıp" dedi.

Akçaabat Belediyesi'nde daha önce bu alana inşa edilen ve vatandaşların ücretsiz bir şekilde kullandıkları 5 adet kamelya ve 4 mangal yeri adeta çöplüğe döndü. Bilinçsizce çevreye bırakılan çöpler çirkin bir görüntü oluşturmasının yanında insan sağlığını da tehdit ediyor. 

akcaabat-yenimahalle3.jpg

akcaabat-yenimahalle1.jpg

akcaabat-yenimahalle.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler