Bu Kez Yalnız Bırakmayın

Bu Kez Yalnız Bırakmayın

Başkan Zeki Öztürk Ankara’da yaşayan Trabzonlu hemşerilerini Hacettepe maçına davet etti.


Başkan Öztürk Bugsaş maçına davet ettiği hemşerilerinin bu maça ilgi göstermediğini söyleyerek” A.Sebatspor çok zorlu bir yoldan geçiyor. Tüm Ankara ve çevre illerde bulunan tüm hemşerilerimizi bu kez Hacettepe maçına çağırıyorum. Bizleri yalnız bırakmasınlar” dedi.

YANIMIZDA OLUN DESTEK VERİN

Ligin son üç haftasına girilirken ligde kalma umutlarını Sarıyer karşısında aldığı galibiyetle arttıran Akçaabat Sebatspor hafta sonu Ankara deplasmanında oynayacak olduğu Hacettepe maçı için Başkan Zeki Öztürk tüm taraftarları maça davet etti. Bugsaş ile oynanan maça Ankara ve çevre illerinde yaşayan Trabzonlu hemşerilerini maça gelmeleri için çağrıda bulunduğunu kimsenin bu maça gelmediğini söyleyen Başkan Öztürk,”Çok zorlu bir yoldan geçiyoruz. Hacettepe maçı bizim için bir finaldir. Ankara ve çevre illerde yaşayan hemşerilerimizi bu maça davet ediyorum. Gelsinler tribünlerde yerlerini alsınlar. Taraftarımızı bu maçta görmek ve takımlarına destek olmalarını bekliyorum” dedi

ÜÇ MAÇIN PRİMİNİ FUTBOLCULAR BELİRLEYECEK

Başkan Zeki Öztürk kalan son üç maçın primini futbolcuların belirleyeceğini söyleyerek” Yönetim kurulu olarak kalan son üç maçımıza tek tek prim vermek düşüncesi içerisinde değiliz. Hacettepe, Mardin ve son maçımızı Adıyaman la ile oynayacağız. Bu takımlarda bizim gibi düşme potası içerisinde, Biz bunları düşünecek durumda değiliz. Önce kendi canımız. Onun için bu üç maçı kazandığımız taktirde futbolcularımız primlerini kendileri belirleyecek. Futbolcularımız Hacettepe maçını kazandıkları taktirde sürpriz primde onlara dağıtabiliriz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor