Bu İş Çözüme Kavuşmaz

Bu İş Çözüme Kavuşmaz

Akçaabat Sebatspor’un eskiye yönelik olan sıkıntıları bitmek bilmiyor. Kulübün tek gelir kaynağı olan Spor Toto İddia gelirleri de elinden alındı.

İddia listesine eski kulüp müdürünün avukatı aracılığıyla Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü'nü dava etmesi sonucu son 6 haftadır listeye alınmayan Akçaabat Sebatspor’un bu dönemde yaklaşık 200 bin TL kayba uğradığı öğrenildi.

 

Mahkemeye veren ve eski kulüp müdürü olduğu öğrenilen alacaklının yaklaşık 8 bin liralık alacağının Zeki Öztürk yönetimi döneminde İddia gelirlerinden ödenmesine rağmen kıdem tazminatı vb. alacaklarını bahane göstererek Futbol Federasyonu aracılığıyla Akçaabat Sebatspor’un İddiadan gelen gelirlerinden kendisine öncelikle ödeme yapılmasını istedi. Akçaabat Sebatspor’dan alacağı olanların paraları Federasyonda konulan sıralamaya göre ödenirken, eski müdürün avukatı kulüp personelinin alacağının öncelikli alacak olduğunu ve hemen ödenmesini istediği ve bunu kabul etmeyen Spor Toto Teşlikat Müdürlüğü hakkında suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi. Bu suç duyurusu üzerine Spor Toto İddia yöneticilerinden 5 yöneticinin evlerine gece baskın yapılarak ifadeleri alındı.

 

 

6 HAFTADA  SEBAT'IN ZARARI, 200 BİN LİRA...

 

 

 Yaklaşık 13 bin lira alacağı olduğu öğrenilen eski müdürün mahkemeye başvurması ve İddia yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunulması üzerine 6 haftadır kulübün tek gelir kaynağı olan iddia listesine girmemesine neden oldu. Bu 6 hafta zarfında  Akçaabat Sebatspor’un yaklaşık 200 bin lira iddia gelirinden mahrum kaldı.  Bundan sonra kaç hafta daha listeye giremeyeceği ise henüz belli değil.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor