Bu Hakemlerle gitmez.

Bu Hakemlerle gitmez.

Akçaabat sebatspor Kulüp Genel Kaptanı Gören, “Ligde oynadığımız son 2 karşılaşmada maalesef hakem rezaletini gördük” dedi

Akçaabat sebatspor Kulüp Genel Kaptanı Gören, “Ligde oynadığımız son 2 karşılaşmada maalesef hakem rezaletini gördük” dedi

BU HAKEMLERLE GİTMEZ

Gören, “Ligin başından itibaren hakemler hakkında açıklama yapmama kararı almıştık ancak bu suskunluğumuzu sanırım yanlış anladılar. Son olaylar onlara olan saygımızı kaybetmemize neden oldu”


Biz Dostluktan Yanayız
TFF İkinci Futbol Ligi’nde zirve mücadelesi veren Akçaabat Sebatspor’da, Genel Kaptan Ethem Gören, son haftalarda bazı kesimlerin üzerlerinde oyun oynadıklarını ancak kendilerinin bu oyunlara gelmeyeceklerini söyledi. Akçaabat Sebatspor olarak Araklıspor karşısına ‘Spor dostluk ve kardeşliktir’ parolasıyla çıktıkları ve bunun bazı kesimlerce yanlış anlamlara neden olduğunu belirten Gören, “Biz Sebatspor olarak her zaman dostluk ve centilmenliğin yanındayız. Bunun dışında gelişen olaylar bizi hiç etkilemez. Ancak bizleri mecburen bu ortamlara çekmek için gayret sarf edenler var” dedi.

Lig Zor Biter
Kırmızı-Beyazlı ekibin Genel Kaptanı Ethem Gören, “Ligde oynadığımız son 2 karşılaşmada maalesef hakem rezaletini gördük. Hakemler Akçaabat Sebatsporun hakkını bile bile alıp bir başkasına veriyor. Buna seyirci kalmamız mümkün değildir. Ligin başından itibaren hakemler hakkında açıklama yapmama kararı almıştık ancak bu suskunluğumuzu sanırım yanlış anladılar. Sessiz kalmışsak bu onlara olan saygımızdandır ama son olaylar onlara olan saygımızı kaybetmemize neden oldu. İnsanların emekleri bu kadar ucuz bir şekilde
çalınmamalıdır. Buna birisi “dur” demelidir. Yoksa bu lig zor biter” diye konuştu.

Hakem Görmemezlikten Geldi
Maç esnasında orta akemin yanında bulunan Araklıspor’un futbolcularından Selçuk Vural’ın kendi oyuncularına ağza alınmayacak küfürler ettiğini ifade eden Gören, “Saha içerisinde duymadığımız küfürler bizim futbolculara söyleniyor. Ve bu hakemin gözünün önünde oluyor. Ama hakemden hiç ses yok. Bizim futbolcu en küçük bir harekette sarı kartla cezalandırılıp dışarı atılıyor. Aynı harekete sarı kart gösterseydi Araklıspor’dan en az 7-8 futbolcu kırmızı kart görmesi gerekirdi. Fakat ne yazık ki bu olanlara seyirci kalan bir hakem vardı sahada” şeklinde konuştu.

Emniyet Olayları Tetikledi
Deplasmanda Araklıspor ile oynana karşılaşma içerisinde ve sonrasında çıkan olaylarda başrolü orta hakem ve emniyet müdürünün oynadığını kaydeden Akçaabat Sebatspor Kulüp Genel Kaptanı Gören, “Biz Araklspor’u maç sonrasında tebrik ettik. Onlar sahada oynamış ve galip gelmişlerdir. Futbolcularla taraftarlarla ve yöneticiler ile hiç bir sorunumuz olamaz. Ancak Arkalı emniyet olayları tetikleyen ve büyümesine neden olan kişidir. İyi ki galip gelmemişiz yoksa bizi nezarete atardı. Böyle birinin spor sahasında işi olamaz” ifadelerini kullardı.


Polis Silah Çekti

Araklıspor maç sonrası otobüse giderken polislerden birisinin kendilerine küfürler ettiğini söyleyen Akçaabat Sebatspor’un kaptanı Adem Çak “ Karşılaşma sonrasında soyunma odasından çıkıp takım otobüsüne doru gidiyorduk. Ancak tanımadığım bir polis durup dururken bana ağza alınmayacak küfürler etmeye başladı. Bu da yetmezmiş gibi bana silah çekti. O anda büyük bir şok yaşadım. Çünkü benim maç esnasında ve sonrasında polisle hiçbir problemim ve sorunum olmamıştır. Bize neden bu kadar nefretle yaklaştıklarını anlamış değilim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor