Bu Haber de Bizden

Bu Haber de Bizden

Siteniz akcaabathaber.com'un yeni ofisinin bugün önemli ziyaretçileri vardı.

Akçaabat’ın önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ve yönetim kurulu üyeleri, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Zeki Alşan,  www.akcaabathaber.com’ un Belediye İşhanı 1.Katında bulunan yeni yönetim ofisimizi  ziyaret etti. Ofisimizin hayırlı olması temennisinde bulunan başkanlardan Osman Zeki Alşan, basının esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını yetkililere iletmede çok önemli bir görev üstlendiğini söyledi. Alşan “Akçaabat’ta olup biteni www.akcaabathaber.com’ dan takip takip ediyoruz. Bu bizim için çok güzel bir hizmet. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya’da güçlü bir basının olduğu yerde haksızlıkların ve yanlışların daha az olacağına inandığını ve Akçaabat’ta basın görevi yapan herkese oda olarak ellerinden gelen desteği verdiklerini ifade etti.

 

Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ise “akcaabathaber.com’ un güzel bir ofise kavuşmasından mutlu olduk. Burada çalışan arkadaşlar Akçaabat’tın sesi oluyorlar.  Geçmişte çok güzel çalışmalara imza attılar Bundan sonra da atacaklarına inanıyoruz” dedi.


Ziyarete katılanlara sitemiz editörü Derviş Altuntaş site hakkında bilgiler  verdi.

 


Ziyarete;Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Koop.Başkanı Osman Zeki Alşan, Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ve Yönetim kurulu üyeleri, Dürbinar Muhtarı Veysel Sivrikaya, Zeytinlik Muhtarı Harun Kandemir, Doğanköy Muhtarı Bitti Yazıcı, Yeşilyurt Muhtarı Erol Ertem, Demirkapı Muhtarı Nazım Öztürk, Söğütlü Fatih Mah.Muhtarı Selahattin Demir, Bozdoğan Muhtarı Muzaffer Gedikli, Tepegören Muhtarı Muzaffer Çoban ve Şükür Kahveci katıldı. Ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler