Bu Görüntüler Yakışmıyor

Bu Görüntüler Yakışmıyor

Bu Görüntüler Yakışmıyor

Akçaabat'ın merkezinde bulunan Çarşı Camisinin tuvaletlerinin bakımsız olması hastalığa davetiye çıkarıyor. Hijyen ortamından uzak olan tuvaletlerin görüntülerine ise vatandaşların tepkisini çekiyor.

Akçaabat merkezinde bulunan birçok tuvaletin bakımsız oluşu vatandaşların tepkisine neden oluyor. Özellikle Akçaabat merkezinde bulunan Çarşı camisinin tuvaletlerinin  bakımsız ve kirli olması sebebi ile vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İnsan sağlığını tehdit eden tuvaletler, bakımsızlıktan dolayı vatandaşlar dert yanarak, “Akçaabat'ta bulunan camilerin genel olarak tuvaletleri temiz ve hijyenik değil. Tuvalet kabinlerinin çoğunun kapısının kilidi bozuk. Kabinlerin içi çok pis bir halde bulunuyor. Abdest almak için yapılan yerler ise temizlikten nasibini almamış. Lavabolarda el yıkamak isteyen vatandaş, lavabonun görüntüsünden dolayı yıkamaktan vazgeçiyor. Tuvaletlerin bakımsız olduğu girişindeki kokudan zaten anlaşıyor “diye tepkilerini dile getiriyor.

Tuvaletlerin fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan vatandaşlar,görüntülerin müslümanlara yakışmadığını da ifade ettiler.

Aşağıda Carşı camisinin tuvaletlerinden bir kare fotoğraf paylaşabildik. Diğer bölgelerini paylaşılacak bir görüntüsü dahi bulunmuyor.

akcaabat-tuvaletler.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler