BTP Törenine Geliyor

BTP Törenine Geliyor

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) “Aday Tanıtım Programı” düzenliyor.

 

Seçim çalışmalarına en erken başlayan ve aday tanıtımını son günlere bırakan BTP, aday tanıtım toplantısını yarın Akçaabat Kültürpark’ta gerçekleştirecek.

Toplantıyla ilgili bir açıklama yapan BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Fikret İnan, “Partimize yakışan bir toplantı düzenleyeceğiz. Genel Başkanımız sayın Prof. Dr. Haydar Baş’ta programa gelerek bizlere destek olacak. Tüm Akçaabatlı vatandaşlarımızı programımıza davet ediyorum” dedi

Tanıtım programının saat 15.00 da başlayacağı açıklandı.

 

Öte yandan BTP adayı Fikret İnan, kutlanacak olan mevlit Knadili ve  "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle birer meaj yayınladı.

 

İnan'ın mesajları kandil ve şu şekilde.

 

 “Kainatın Efendisi Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyayı şereflendirdiği gecenin ‘Mevlit Kandili’ olarak kutlanması, çok önemlidir. Duaların ve ibadetlerin kabul edilmesi, kırgınların barıştırılması, dostlukların pekiştirilmesi, yakınların ziyaret edilmesi bakımından, bu gece büyük bir fırsattır. Ülkemizin kritik dönemden geçtiği şu günlerde yüce milletimizin bu büyük fırsatı en güzel şekilde değerlendireceğinden hiç  şüphem yoktur. Çünkü Türk milleti peygamber aşığı yüce bir millettir. Askerine peygamberi Hz. Muhammed’in (sav) adını Mehmetçik olarak veren bu milletin hasletini başka milletlerde bulmak mümkün değildir. Bugün yüce milletimizi işte bu inançtan kopartmak isteyenler, gerçekte vatanımıza, bayrağımıza, devletimize, tüm yer altı ve yer üstü kaynaklarımıza göz dikenlerdir. Mevlit Kandili münasebetiyle yüce milletimize bu önemli gerçeği tekrar hatırlatmayı hayati bir görev kabul ediyorum. Bu duygularla, yüce milletimizin ve tüm İslam aleminin Mevlit Kandili’ni tebrik ediyor, insanlığa güzellikler getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum”.

 

Toplumun temelini aile, ailenin temelini de kadın oluşturmaktadır. Bütün fedakarlığı ile ailenin temel taşı olan kadınlarımız, huzurlu ve mutlu, geleceğinden emin bireyler yetiştirmek için olağan üstü gayret göstermektedir. Tarihin her devrinde Türk kadını, toplumun en müstesna konumunda bulunmuş ve takdir toplamıştır. İstiklal Mücadelesi’nde cephede ve cephe gerisinde erkeğinin yanında kahramanca mücadele etmiştir. Türk milleti, inancının gereği olarak kadınları her zaman baş tacı yapmıştır, bundan böyle de baş tacı yapmayı sürdürecektir. Bu duygularla vefakar ve fedakar kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyor, kadınlarımıza sağlık ve afiyet diliyorum”.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset