BTB'den miting

BTB'den miting

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, ''İktidar tiyatro oynuyor" iddiasında bulundu.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, ''İktidar tiyatro oynuyor. Bunlar ödül alacak, ama Türk milletinden değil, haçlılardan alacaklar'' dedi.
Baş, Trabzon Belediyesi önünde düzenlenen mitingde, BTP'nin hazırladığı proje ve programlarla açlığa, sefilliğe, fukaralığa son vereceklerini, zenginliğe merhaba diyeceklerini söyledi.
Türkiye'yi kainatın doruk noktasına taşıyacaklarını, çünkü BTP'nin projelerle, programlarla geldiğini ifade eden Baş, şunları kaydetti:
''Hazırladığım projeyi dünya kamuoyu önüne koydum. Milli Ekonomi Modeli'ni ortaya koyarak ben görevimi yaptım. Sosyal devleti, milli devleti yazdım. İnşallah bu sistemi hayata geçireceğim. O halde el ele verelim, ülkemizi kurtaralım. Ben bu işi yaparım hiç şüpheniz olmasın.''
Terörün 5 yıl önce kökünün kazındığını savunan Baş, ''Terörün kaynağı sınırın ötesinde. Onu oradan söküp atmazsan, tehdit devam eder. Bu başkalarından izin alınarak yapılacak şey değil. İktidar tiyatro oynuyor. Bunlar ödül alacak ama Türk milletinden değil, haçlılardan alacaklar'' diye konuştu.
Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, AB ve IMF’den akıl alan siyasiler yüzünden Türk milletinin fakrü zaruret içinde kıvrandığını da belirterek “Yüce milletimiz, ‘iş aş Haydar Baş’ demeye başlayınca, bu istismarcı siyasiler de ‘iş aş maaş’ demeye koyuldular.” Dedi. Baş, sözlerini şöyle tamamladı:
“BTP’nin Milli Ekonomi Modeli, milletimiz adına projesi olmayan herkesin foyasını ortaya çıkardı, çözümsüz partilerin işini bitirdi. AB, ABD ve IMF’den akıl alarak siyaset yapmayı iş zannedenlerin balonları, BTP’nin Milli Ekonomi Modeli ile söndü. Hiçbir çözümü bulunmayan partiler, bugüne kadar istismar etmedik değer bırakmadılar; ama milletimizin yüzü gülmedi. Milliyetçiliği kullandılar, Atatürkçülüğü kullandılar, dini ve dindarlığı istismar ettiler, Meclis’te koltuk kaptılar… Fakat ecnebileri memnun ederlerken milletimizin yüzünü güldürmediler. Köylünün, çiftçinin, işçinin memurun, emeklinin anasını ağlattılar. AB ve IMF’den akıl alarak milletimizi fakrü zaruret içinde kıvrandıranlar, şimdi de yüce milletimizin yoksulluğunu istismar ediyorlar. Ancak milletimiz sahibini buldu, kendisi kurtaracak programı keşfetti; o da BTP’dir, BTP’nin Milli Ekonomi Modeli’dir. Yüce milletimiz, ‘iş aş, bu sefer Haydar Baş’ demeye başlayınca, bu istismarcı siyasiler de ‘iş aş maaş’ demeye koyuldular. Bunlar, AB ve IMF’nin talimli talebeleridir. Bunlardan Türk milletine hayır gelmez. Yüce Milletimiz, bu istismarcıların tüm oyunlarını, 22 Temmuz’da BTP’yi ve Milli Ekonomi Modeli’ni işbaşına getirerek bozacaktır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset