Borcu Olanlar Dikkat

Borcu Olanlar Dikkat

Akçaabat Belediyesi Gelir Müdürü Kaya Yemiş, kamuoyunda torba yasa olarak bilinen alacakların yeniden yapılandırılması için başvuru süresinin 31 Mayıs 2011 tarihinde sona ereceğini söyledi.

 

Akçaabat Belediyesi Gelir Müdürü Kaya Yemiş, kamuoyunda torba yasa olarak bilinen alacakların yeniden yapılandırılması için başvuru süresinin 31 Mayıs 2011 tarihinde sona ereceğini söyledi.

Yemiş, yaptığı  açıklamada, 6111 sayılı Kanun'a istinaden belediyeye borcu bulunan vatandaşların borçlarının yeniden yapılandırılması için başvuru süresinin bu ay sonuna kadar uzatıldığını kaydetti. Kaya Yemiş, vatandaşların bu fırsatı değerlendirmeleri gerektiğini belirterek “ Uygulama kapsamında, 31 Aralık 2010'dan önceki döneme borcunu yeniden yapılandırmak isteyen belediyemize borcu bulunan vatandaşların, belediyemiz gelir müdürlüğüne başvuruda bulunmaları faydalarına olacaktır” dedi.

Kaya Yemiş “Başvuran vatandaşlarımızın, yeniden yapılandırılacak geçmiş dönem borçlarını 6, 9, 12 ya da 18 taksite bölerek ödeme imkanı da bulunmaktadır. 31 Mayıs'a kadar uzatılan uygulama kapsamında, vatandaşlarımızın rahat işlem yapabilmesi için belediyemiz Gelir Müdürlüğü gerekli kolaylığı gösterecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler