Borçlulara Ödeme Fırsatı

Borçlulara Ödeme Fırsatı

Kooperatife Borcu Olanlara Büyük Kolaylık.

 

 

Akçaabat Esnaf  ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi  başkanı Osman Zeki Alşan, odaya olan borçların yeniden yapılandırılmaya başlandığını söyledi.

 

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Zeki Alşan, Torba Yasası olarak bilinen yasanın yürürlüğe girmesinin ardından Akçaabat esnaf ve sanatkarına çağrıda bulunarak, aftan yararlanmalarını istedi.

 

Alşan, yaptığı açıklamada borçların yeniden yapılandırılmasının esnaf ve sanatkara önemli bir avantaj sağladığını kaydetti. Borç yapılandırma müracaatlarının 15 Nisan sona ereceğini hatırlatan Alşan, “Yasa ile esnafımızın odamıza olan borçları yeniden yapılandırılmış ve peşin ödenmesi halinde sadece ana para biri peşin olmak şartıyla 3 eşit taksitte ödenme imkanı getirilmiştir. Ayrıca farklı ödeme planları da esnafımıza sunmaktayız” dedi.

 

Osman Zeki Alşan, kooperatifin durumunu düzeltmek için Ankara'da bir dizi girişimlerde bulunduklarını da ifade ederek "Ankara'da TESKOMB Merkez birliğinde ve Halkbank Genel Merkezi'nde yapmış olduğumuz görüşmeler olumlu geçmiştir. Kooperatifimiz kısa süre içerisinde kredi vermeye başlayacaktır. Ankara'da yapmış olduğum çalışmalarda AK parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur'un çok büyük katkısı oldu. Kendisine teşekkürü bir borç bilirim" dedi.

 

Alşan yasa ile ilgili detaylı bilginin kooperatif bürosundan alınabileceğini de sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler