Borçlar 36 Taksitte Ödenebilecek

Borçlar 36 Taksitte Ödenebilecek

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, borçları takipte olan esnafa borçlarını yapılandırma imkânı sağladığını açıkladı.

 


Kooperatif Başkanı İsmail Bulut, kooperatiflerinin yeniden kredilere açılması için borcu takipte olan esnafın borçlarının tahsil edilmesinin şart olduğunu belirterek, yapılandırma ile hem borcu olan esnafa kolaylık sağlayacaklarını hem de kredilerin açılması için zemin hazırlayacaklarını söyledi. Bulut “Akçaabat esnafına daha iyi hizmet vermek kredilere açık durumda olmasını gerekmektedir. Kooperatifimizin kredilere yeniden açılabilmesi için yapmış olduğumuz çalışmalar devam etmektedir. Bu çalışmalardan birisi de eski borçluların yeniden yapılandırılmasıdır. Takipte bulunan esnaf arkadaşlarımızın bu yeni yapacak olduğumuz yapılandırmadan kendi menfaatleri doğrultusunda faydalanmalarını arzu ediyoruz. Ayrıca kooperatifimizin yeniden önünün açılması için son derece önemlidir. Yapılacak ödemeler ile diğer esnaf arkadaşlarımızın da önünü açmamız gerekmektedir” dedi.

 Bulut, yapılandırma yapacak esnafa 36 aya kadar taksit ve kredi kartıyla ödeme imkanı da sunduklarını, 15-31 Mart 2012 tarihlerindeki bu uygulamadan yararlanmayanların hakkında yasal işlem başlatacaklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler