Bölükbaşı Yeniden Başkanlığa Seçildi.

Bölükbaşı Yeniden Başkanlığa Seçildi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Akçaabat Şubesi’nin 8’inci olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurul toplantısındaki seçimde mevcut başkan Cengiz Bölükbaşı yeniden başkanlığa seçildi.

İbrahim Günaydın’ın başkan, Asalettin İsak’ın başkan yardımcısı Huzur Topal’ın da üye olarak yer aldığı divan heyetinin yönettiği genel kurul toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir ve Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ali Türen Öztürk, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar, Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ve Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli de katıldı.

ataturkcu-dusunce-dernegi-(add)-akcaabat-subesi’nin-8’inci-olagan-genel-kurul-toplantisi-yapildi.2.jpg

ataturkcu-dusunce-dernegi-(add)-akcaabat-subesi’nin-8’inci-olagan-genel-kurul-toplantisi-yapildi.1.jpg

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda ilk olarak yönetim kurulu faaliyet raporu ile denetim kurulu ve gelir-gider raporları okunarak ibra edildi. Derneğin tahmini bütçesinin hazırlanıp onaylanmasıyla devam eden genel kurulda konuşan Başkan Cengiz Bölükbaşı, oldukça yalnız kaldığı çalışmalarında kendisine destek veren isimleri tek tek sayarak hepsine teşekkür etti.

Tek liste ile yapılan seçim sonucunda Cengiz Bölükbaşı’nın başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yaşar Durmuş (Başkan Yardımcısı), Selda Yavruoğlu (Sekreter), Varol Bulut, Anıl Bakioğlu, Egemen Balcı ve Burak Baytar (Üye) 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler