Bölgenin Modern Hastanesi

Bölgenin Modern Hastanesi

Akçaabat’ta yapımı tamamlanan Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nin tabelası takıldı.

Hastane Başhekimi Dr. Hasan Aydın, Nisan ayı içerisinde hasta kabulüne başlayacaklarını söyledi.

Akçaabat’ta eski Karayolları 105.Şube şefliği üzerine Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan ve ismi Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi olarak belirlene hastane açılışa hazırlanıyor. Hastane hakkında bilgi veren Başhekim Dr. Hasan Aydın, eksiklerin büyük oranda giderildiğini ve Nisan ayı içerisinde hasta kabulüne başlamayı planladıklarını belirtti. Başhekim Aydın AA muhabirine yaptığı açıklamada “Hastanemizi kısa sürede açmayı planlıyoruz. Hasta odaları ve birçok servis şuan kullanıma hazır.  Bazı küçük eksiklerimiz var. Bu eksikleri de ihaleleri alan firmalar tarafından gideriliyor” dedi.

hackali-baba-devlet-hastanesi5.jpg

Hastanenin 201 yatak kapasiteli olduğunu ifade eden Başhekim Aydın “Hastanemiz tek kişilik ve çift kişilik hasta odalarından oluşuyor ve 201 yatak kapasitesine sahip. Ayrıca, 17 yoğun bakım yatağı, 15 diyaliz yatağı, 6 ameliyathane, 1 lokal cerrahi odası bulunuyor. Hasta odalarında hasta ve refakatçiler için her şey düşünülmüş. Refakatçi koltukları istenildiğinde istirahat için yatak şeklini alabiliyor” dedi.

hackali-baba-devlet-hastanesi2.20110331122723.jpg

Hazır hale geldiğinde bölgenin en modern hastanelerinden birisi olacağını belirten  Başhekim Dr. Hasan Aydın “Hastanemizde günümüzün en son teknolojik imkanları kullanılmış. Bina, cihaz ve uzman hekim kadrosu ile bölgenin en modern hastanelerinden birisi olacak ve bölge insanımızın ihtiyaçlarına cevap verecektir diye düşünüyorum. Şuan 30 uzman hekim arkadaşımız var ve bu sayı her geçen gün artmaktadır” dedi.

hackali-baba-devlet-hastanesi3.jpg

 Kaynak: akcaabatajans.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum