Bölgedeki Şehirlerimiz Mutlaka Ortak Hareket Etmeli

Bölgedeki Şehirlerimiz Mutlaka Ortak Hareket Etmeli

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Sinop MÜSİAD Şube Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen ve Yönetimi Kurulu Üyesi Mustafa Sadıkları makamında kabul etti.

 Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Sinop Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD) Şube Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen ve Yönetimi Kurulu Üyesi Mustafa Sadıkları makamında kabul etti.

Kabulde,  şehirlerin ve bölgelerin kalkınmasında bölgedeki işbirliğinin çok önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Vali Öz “ Trabzon’da ve Karadeniz Bölgesinde son yıllarda turizm önemli bir seviyeye gelmiştir. Bölgemizdeki potansiyeli çok iyi durumda olan bu sektörü hep birlikte koruyup geliştirmemiz gerekiyor.

Bilindiği gibi Doğu, Orta ve Batı Karadeniz bölgeleri ortak tarihi ve kültürü paylaşıyor. Hem ekonomik ve ticari ilişkileri ile ihracat kapısı olması açısından hem de son dönemde gelişen turizm, kruvaziyer turizm ve diğer turizm çeşitleri açısından benzer ortak hedefler var. Dolayısıyla bölgemizdeki iller arasındaki ekonomik ve ticari ilişkiler ile turizm anlamındaki işbirlikleri büyük önem arz ediyor. Bu nedenle MÜSİAD Başkanına Trabzon’a yaklaşımı ve ortak işbirliği konusundaki düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum.

  Bölgenin turizm ve ekonomisi hakkında Vali Öz ile değerlendirmeler yaptıklarını ifade eden MÜSİAD Şube Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen” Sinop şehrimizde 2016 yılında “ Sinop Turizm Zirvesi” gerçekleştireceğiz. Sayın Valimizi de ilimizde gerçekleştireceğimiz turizm zirvesine davet ettik ve kendisiyle turizm hakkında bilgi alışverişinde bulunduk” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler