Boksta Trabzon Damgası

Boksta Trabzon Damgası

Akçaabat Karnet Spor Kulübü Boksörü Volkan Kranda tüm rakiplerini yenerek altın madalyaya ulaştı.

03-08 Şubat tarihleri arasında Çorum da yapılan Yıldızlar Türkiye boks Şampiyonasın da Akçaabat Karnet Spor Kulübü Boksörü Volkan Kranda tüm rakiplerini yenerek altın madalyaya ulaştı.

 

44 kilo da mücadele eden Volkan Kranda tüm rakiplerinden kilo olarak az olmasına rağmen üstün bir performans göstererek altın madalyayı kazanmasını bildi.

 

3 yıldır Türkiye Şampiyonu olan Volkan Kranda’nın yaşı küçük ama hedefi çok büyük .

Kıranda 14 yaşında olmasına rağmen, 1 Türkiye 2 . liği ve 3 Türkiye şampiyonluğu bulunuyor.

Bundan sonrada Avrupa arenalarında boy göstermek istediğini söyleyen Volkan Kranda “Trabzon’da ki diğer ağabeylerim gibi bende Avrupa’da madalya almak istiyorum.Türkiye şampiyonluklarına doydum artık Avrupa ve dünyada madalya almak istiyorum” dedi.

 

Antrenör Altar Kalkışım ise “4 sporcu ile katıldığımız Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonasında mücadele eden diğer sporcularımızdan 46 kg Cengaver Öztürk 50 kg Tolga Erçin ve 54 kg Ömer Kaba ise çeyrek finale kadar gelme başarısını gösterdi . Fakat özellikle Ömer Kaba’nın mücadele ettiği Elazığlı rakibi karşısın da çok bariz önde olmasına karşı hakemlerin yanlı tutum ve davranışı sonucu hakkının yenmesi bir diğer altın madalya umudumuzu engellemiş oldu.Aksini düşünen herkese maçın kasetini verir izletirim eğer az bir tereddüt varsa bende bu işi bırakırım .Bu çocuklara yazık. Boksörlerimizin bu turnuvada göstermiş olduğu üstün performansın hakemler tarafında katledilmesi bizi derinden üzmüştür.Birileri Trabzon boksu için büyük oyunlar oynamakta ve buna ne yazık ki bir dur diyen yok” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Spor