Boksörlerimiz Yolcu

Boksörlerimiz Yolcu

İlimizi boks sporunda başarı ile temsil eden ve Akçaabatlı sporculardan oluşan Karnetspor Kulübü Turnuva yolcusu

Bokssörlerimiz Kayseri yolcusu


İlimizi boks spor'unda başarı ile temsil eden ve Akçaabatlı sporculardan oluşan Karnetspor Kulübü sporcuları gençler kategorisinde 26 Ocak -1 Şubat 2008 tarihkleri arasında kayseride, Yıldızlar kategorsinde ise 4-9 şubat tarihlerinde Malatyada yapılacak müsabakara katılacaklar.

Kayseri'de yapılacak Yıldızlar Türkiye şampiyonasında 44 kg Cengaver Öztürk, 46 kg ise Ömer Kaba Trabzon'u temsil edecekler. Malatya da yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonası'nda ise daha önce Türkiye şampiyonluğu bulunan ve uluslar arası başarıları olan 66 kg Gürkan Başaran mücadele edecek.
Karnet Boks Kulübü antrenörü Altar kalkışım, sporcularının birçok karşılşma yaptıklarını ve bu karşılaşmalar için tecrübeli oldukalrını söyledi. Antrenör Kalkışım, "sporcularıız oldukça deneyimli ler.Buradaiyi dereceler alarak milli takıma gireceklerini umut ediyorum " dedi.

Öte yandan milli boksörlerimizden olan ve Avrupa Birliği Ülkeleri Şampiyonu ve büyükler Türkiye şampiyonu 48 kg Ferhat PEHLİVAN 28 Şubat'ta Bulgaristan da yapılacak olan uluslar arası turnuvaya gitmek üzere yola çıktı Olimpiyatlara hazırlık niteliği taşıyan bu turnuvada Ferhat'ın iyi bir derece ile dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor