Boks Milli Takımı Trabzon 'da Kampa Girdi

Boks Milli Takımı Trabzon 'da Kampa Girdi

Gençler Avrupa Şampiyonası için milli takım, Trabzon'da kampa girdi. Milli Takımı Baş Antrenör Gürkan Sönmez , Avrupa şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi.

03--11 Mayıs tarihleri arasında  Trabzon  Söğütlü Atletizm stadı boks salonunda  Avrupa Şampiyonası için hazırlıklara hız kesmeden devam ettiklerini belirten Milli Takım baş antrenörü Gürkan Sönmez, “ 6 Haziranda  yapılacak Gençler Avrupa   şampiyonasına hazırlanıyoruz. Güç, kondisyon, teknik ağırlıklı çalışmalarımız devam ediyor. Gençler Avrupa  Şampiyonasına  en iyi şekilde hazırlanmayı ümit ediyoruz. Buradaki sporcular Türk boksunun alt yapısını oluşturmaktadırlar. Bu  sporcular 2020 Olimpiyatlarının  alt yapısıdır. Bu kamp sonunda 12-15 Mayıs tarihlerinde Gürcistan da  bir turnuva yapacağız. Bu bizim Avrupa şampiyonası öncesi en ciddi sınavımız olacaktır "dedi.

Milli Takımı Sorumlu Antrenörü Gürkan Sönmez nezaretinde Milli Takım sabah antrenmanını Akçaabat Fatih stadyumunda yaptı. Akçaabat ta  kendilerine gerekli kolaylığı sağlayan İlçe Müdürü Engin Uzun'a  teşekkür eden Sönmez İlçe Müdürümüz boks sporunun içinden gelen bir kişi.Bize  her türlü desteği veriyor. Geç Boks Milli Takımın Trabzon kampında  Gürhan Sönmez, Murat Özdemir , Erol Bat , Yaşar Giritli,  Volkan Sarı ile Alican Şahin yer alıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor  İlçe Müdürü Engin Uzun Boks Milli takımımızı Trabzon da ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını belirterek" Trabzon boksta Türkiye de söz sahibi bir ilimiz. Milli takım alt yapısını Trabzonlu sporcular oluşturmaktadır. Olimpiyatlara  sporcu gönderen ilçemizde yapılan  bu kamp yerinde bir karardır "dedi. Uzun  Avrupa Şampiyonası ile  Dünya şampiyonası ve diğer kategorilerdeki  milli takım kamplarına ilçe olarak talip olduklarını sözlerine ekleyerek  kendilerini en iyi şekilde ağırlamaktan mutlu olacaklarını söyledi.

ado_2959.jpg

ado_2990.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor