Boğoçlu'dan Partililere Sitem

Boğoçlu'dan Partililere Sitem

Boğoçlu “Seçimlerde kendi partileri ni değil de MHP’yi destekleyen DP’liler şimdi ise koltuk için Ömer Yıldız’ın etrafında dolanıyor" dedi.

29 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde Demokrat Parti Akçaabat Belediye Başkanlığına aday olan Sevim Boğoçlu, partisi için çalıştığını ancak seçim bittikten sonra hiçbir parti yöneticisinin kendisini aramadığını belirtti ve DP’ye oy vermeyenlerin bugün koltuk kapma için Ömer Yıldız’ın etrafında dolandığını belirtti.

 

Boğoçlu, seçimde zor şartlara rağmen DP’yi en iyi şekilde temsil etmek için çalıştıklarını ancak DP’lilerin bile başka partilere oy verdiğini ifade ederek “Seçimlerde kendi partileri yerini desteklemeyip MHP’yi destekleyen DP’liler şimdi ise Ömer Yıldız’ın etrafında dolanıyor. Bu adamların gayesi orada bir koltuk edinmek. Bizim koltuk derdimiz yok. Bu adamlar seçimde sandık başına adam yazmayanlar şimdi ise birleşmeden faydalanarak Ömer Yıldız’ın peşinde dolanıyorlar. Akçaabat’ta bir koltuk kapmak istiyorlar. Seçimlerde DP’li birçok kişi Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vererek kendi parti adaylarına desteği vermedi. Buna rağmen biz partimizin başarısı için elimizden gelen çabayı gösterdik. Ama seçimden sonra hiçbir parti yetkilisi bizi arayıp halimizi sormadı. Yaptıkları toplantılara bizi davet etmedi” dedi.

 

29 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde Demokrat Parti Akçaabat Belediye Başkanlığına aday olan Sevim ve eşi Aliihsan Boğoçlu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset