"Bizim Tek Derdimiz Milletimize Hizmet Etmek"

"Bizim Tek Derdimiz Milletimize Hizmet Etmek"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim programlarını Akçabaat ve Vakfıkebir İlçeleri ile sürdürdü.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim programlarını Akçabaat ve Vakfıkebir İlçeleri ile sürdürdü. Günnar, Akçaabat İlçesi Orta Cadde’de esnaf ziyareti yaptı, Vakfıkebir İlçesinde de mitinge katıldı.

Günnar, akşam programları kapsamında ise, Akçaabat İlçesinin Yeniköy Mahallesine uğradı. Burada mahalle halkı ile bir araya gelerek, berat kandillerini tebrik etti.

Günnar, 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak, Pazar günkü seçimlerin tüm Türkiye’nin kaderini değiştirecek önemli bir seçim olduğunu kaydetti. Günnar, 13 yılda elde etmiş olduğumuz kazanımlarımızın devamı ya da eski Türkiye’ye dönüş koşusunda karar aşamasında olunduğunu belirtti.

Günnar: "Bizim Tek Derdimiz Milletimize Hizmet Etmek"

Günnar, “Yaklaşık olarak 53 gündür sahalardayız. Gördüğüm manzara beni gerçekten çok mutlu ediyor. Vatandaşlarımız istikrarın bozulmasını asla istemiyor. Ben de tüm vatandaşlarımızdan çoluk çocuklarının geleceği için AK Parti’ye oy vermelerini istiyorum. Geçmişte yaşanmışlıkları unutmayacağız. Geri vites bizi de ülkemizi de 80’li yıllara götürebilir. Meydanlarda bizim dışımızdaki siyasi partilerin gelecekle ilgili vaatlerinin olmadığını görüyor, insanımıza vaat olarak koalisyonları öneriyorlar. Bu son derece milletimizle örtüşmeyen, milletimizin ve ülkemizin istikametine uymayan yakışıksız bir seçim vaadidir. Seçim vaadi görmek istiyorlarsa sadece yereldeki projelerimize baksınlar. Orada yeni Türkiye’nin gerçeklerini görecekler. Bir şeyi unutuyorlar! Geçmişi hayal edenler ancak tarih kitabı okuyabilirler. Geçmişten vaatte bulunularak geçmişteki bir çakıl taşını bile değiştiremezsiniz. Bize gelecekten söz ediniz lütfen. Bizim gibi düşünenler gelecekten söz edenlerdir. Allah’a çok şükür milletimiz de bu olguyu, bu düşünceyi görüyoruz. Onun için, durmak yok yola devam diyoruz ve sandıklarda AK Parti’nin güçlü çıkmasını temenni ediyoruz” dedi.

Günnar, mahalle mahalle dolaşarak AK Parti iktidarında yapılacak hizmetleri de anlatırken, “Destek vatandaşlarımızdan hizmet bizden. Trabzon’dan rekor oy bekliyoruz. Ankara’ya güçlü gidelim. 6 milletvekilinin 6’sını da alarak Ankara’ya gidelim ki hizmetlerimiz bir an önce Trabzon’umuza gelsin. Bunun için de çalışmalarımızı yapıyoruz. Bizim tek derdimiz var; o da milletimize hizmet etmek. Ankara’da ilimiz menfaatleri için gece gündüz çalışacağız ve eksiklikleri tamamlamak için gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset