Bize Paris'te Trabzon

Bize Paris'te Trabzon

Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur, Paris Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa’yı makamında ziyaret etti.

Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur, Paris Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa’yı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen sıcak buluşmada Başkan Cumur, Büyükelçi Musa’ya Paris Trabzonlular Derneği olarak yaptıklarını ve yapmayı planladıklarını anlattı.

TÜRKİYE VE TRABZON'U KONUŞTULAR

Başkan Cumur buluşması şu sözlerle anlattı: “Araklılı hemşerimiz Sayın İsmail Hakkı Musa Paris Büyükelçisi  olarak atanmasından çok mutluluk duyduk. Kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Hem Paris’i, hem Türkiye’yi, hem de Trabzon’u konuştuk”dedi.

PROJELERİ ANLATTI

Büyükelçiye projeleri anlattıklarını ifade eden Cumur “Ayrıca kendisine yaptıklarımı ve yapmayı planladığımız projelerimizden bahsettik. En önemli projelerimiz arasında yer alan Paris’te hayata geçireceğimiz Trabzon Sanat Kültür Evi düşüncemizi Sayın Büyükelçimiz İsmail Hakkı Musa’ya detaylı şekilde anlattık. Kendisi çok memnun kaldı. Bunun için yetkisi dahilinde ne gerekiyorsa yapacağının sözünü verdi. Sonrasında yapmayı planladığımız yaz festivalini ve bizim için daha önemlisi olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94. Yıl kutlamalarını yapacağımızı ifade ettik dedi.

TRABZONLU DAYANIŞMASI

Trabzonlu dayanışması yaşandığını belirten Başkan Bülent Cumur “Ziyaretimiz çok olumlu geçti. Paris'te  Trabzonlu dayanışmasıyla beraber önemli işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Sayın büyük elçimizle beraber Paris’te Trabzon’un gücüne güç katmıştır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler