Bıyıklıoğlu Seçim Ziyaretinde

Bıyıklıoğlu Seçim Ziyaretinde

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, seçim ziyaretlerine belde ve köylerden sonra Akçaabat’ta devam etti.


Akçaabat’ta resmi kurunlar ile sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Bıyıklıoğlu, Akçaabat Kaymakamlığı başta olmak üzere, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Akçaabat Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi, Akçaabat Şoförler Odası Başkanlığı’nı ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş, yönetim kurulu üyeleri ve Milletvekili Aday Adayı olan Bölge Veteriner Hekimler Odası Başkanı Sebahattin Yazıcı ve partililer yer aldı.

aydin-biyiklioglu-ziyaret.jpg

 

Trabzon’un Türkiye’de önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Bıyıklıoğlu  “Bakıldığında Trabzon’un Türkiye’deki yeri çok özeldir. Trabzon Türkiye’deki yatırımları en yüksek değerde alan ilk 6 içindedir. Trabzon kökenli 40 kadar milletvekili var.  Türkiye’yi yönetecek olan Trabzon’dur, Akçaabat dersek yanlan olmaz. Binlerce mühendis yetiştirmişiz. Bunların hangisine sorarsanız sorun benim hakkımda ne diyorsa doğrudur. 25-30 yıldır beraber çalıştığımız meslektaşlarımız var aynı bölümün içerisinde sizlerle onlar benim hakkımda ne derse doğrudur.  Bu tabi insanları çok değişik bir değerlendirme noktasına getirdi insanları” dedi.

 

 

aydin-biyiklioglu-ziyaret.2jpg.jpg

 

aydin-biyiklioglu-ziyaret.3jpg.jpg

Aydın Bıyıklıoğlu ziyaretlerde yaptığı konuşmada, millete hizmet etmek için yola çıktıklarını ifade etti. Bıyıklıoğlu “Millete hizmet etme noktasında önemli çalışmalar yapacak olduğumuz inancındayım. Akçaabat’ın diğer kazalar ve Trabzon’un problemleri neyse onları çözeceğiz. Çünkü biz geziyoruz bilgi topluyoruz. Özellikle teşkilatlarımızla birlikte bu bilgiler toplanarak, vatandaşımıza bu hizmeti nasıl getireceğiz bunun hesabını yapacağız. Devletin imkanları nedir buna bakacağız. Devlet kurumlarının nesi varsa biz onları aktive edeceğiz. Bizim amacımız hizmet etmektir milletimizin problemlerini çözmektir. Ülkenin dünyadaki prestij noktası yöneten hükümetin dirayetinden kaynaklanıyor. Ülkemizin ekonomisi düzeliyor. Yunanistan’a bakın bütün herkes sokaklara döküldü, İspanya’da 100 bin işsiz sokaklara döküldü, İrlanda Yolda, Portekiz yolda. Türkiye’de böyle bir problem yok. Çalışan insanların hayat standartları her yıl bir miktar daha arttı. Eskiden yüzde 70 enflasyon vardı. Çalışanların her sene yüzde 30-40 sofradan alınıyordu.  Şu anda enflasyon yüzde 4’e düşmüş. Dolayısıyla toplumun hayat standardı ona göre yükseliyor demektir” şeklinde konuştu.

 

aydin-biyiklioglu-ziyaret1.jpg

 

biyiklioglu-ofisimize-ziyaret.20110425163057.jpg

Bıyıklıoğlu sitemiz ofisi odan ADO Medya’yı ve Akçaabat Yenihaber Gazetesi sahibi İsmail Topal’ı da ziyaret etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset