Bıyıklıoğlu Köy Yollarını İnceledi

Bıyıklıoğlu Köy Yollarını İnceledi

Makine Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti’den Trabzon Milletvekili olarak mecliste sıkı çalışmalarına başladı.

 

Meclisin tatil olmasıyla birlikte seçim bölgesi Trabzon’a kilitlenen Bıyıklıoğlu, ilk iş olarak Trabzon’da bulunan yaklaşık bin 200 km’lik köy yollarına el attı. Bıyıklıoğlu, beraberinde Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş ve bazı partililerle birlikte ilçedeki köylerin yol sorunlarını yerinde inceleyerek çözüm önerileri hakkında köylülerle fikir alışverişinde bulundu.

Köylülerden yol sorunuyla ilgili bilgi alan Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, bu yıl itibariyle başlanan asfalt çalışmalarının belli bir periyot dahilinde devam edeceğini söyledi.

biyiklioglu-koy-yollari.jpg

Birkaç yıl sonra asfaltlanmamış köy yolu kalmayacağını vurgulayan Bıyıklıoğlu, şunları kaydetti: "Yatırım ve hizmet konusunda herkesin fikir ve söz sahibi olmasını sağlayacak bir çalışma sistemi oluşturduk. Kaymakamlarımız, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımız ile yapılacak hizmetlere beraber karar veriyoruz. Vatandaşlarımızın beklentilerine göre hareket ediyoruz. Artık her vatandaşımız, basınımız, sivil toplum kuruluşlarımız çalışmaları yakından takip ederek birer kontrolör görevi görüyor. Bu da Trabzonluların hizmet üretimi konusunda topyekun bir sorumluluk üstlendiği anlamı taşıyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu anlamda önemli bir mesafe almış olacağız.  Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, yoldan geçen minibüsleri durdurarak köy yollarıyla ilgili sorunlar hakkında bilgi alarak, köy yollarının en kısa sürede çözüme kavuşacağının müjdesini verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler