Bıyıklıoğlu Dert Dinliyor

Bıyıklıoğlu Dert Dinliyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Kirazlık, Koçlu ve Akdamar köylerine konuk olarak vatandaşlarla buluştu.

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Kirazlık, Koçlu ve Akdamar köylerine konuk olarak vatandaşlarla buluştu.

İftarını partililer ile birlikte Kirazlık köyünde Damla Pastaneleri ortaklarından Mustafa Yılmaz'ın evinde yapan Bıyıkıloğlu, köy halkı tarafından  karşılandı. Vatandaşlar Bıyıklıoğlu’ndan, AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetlerin artarak devam etmesini istediler.

 Kirazlık köyünde Mustafa Yılmaz’a konuk olarak köylülerle birlikte iftarını açan Bıyıklıoğlu, ardından Koçlu ve Akdamar köylerine giderek halkla sohbet etti. Köylerde incelemelerde bulunan Bıyıklıoğlu, köyde yapılan çalışmaları da yerinde inceleyerek köy muhtarları ve yetkililerden bilgi aldı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen sohbette Bıyıklıoğlu seçildikten bu yana geçen bir yıllık süreçteki çalışmalarından örnekler anlattı. Bıyıklıoğlu, “ Bütün İslam âlemi için Ramazan ibadet ve bereket ayıdır. Bütün vatandaşlarımızın mübarek ramazan ayını kutuluyorum “ dedi.

biyikloglu-akcaabat.jpg

biyikloglu-akcaabat.20120724152858.jpg

Bıyıklıoğlu, Türkiye'de çok şeyin değiştiğini söyleyerek, "Artık hastaneye gittiğinizde her hastaneden hizmet alıyorsunuz.  Sizler AK Parti’nin neler getirdiğini iyi biliyorsunuz. Görüyorsunuz dünyada ekonomik krizler var, biz dimdik ayakta duruyoruz. Bizim yaptığımız projeler büyük projeler. Buralara sizlere her zaman sizlerin yanına geleceğiz. Bugüne kadar geldik, bundan sonra da gelmeye devam edeceğiz. Ekonomimiz çok iyi gidiyor. Eğitim, sağlık ve kişi başına düşen milli gelirlerimizde artış var. Bu da ekonomimizin ne kadar iyi durumda olduğunu gösteriyor ” diye konuştu. Bıyıklıoğlu’na ziyaretleri esnasında AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, ilçe yöneticileri ve köy muhtarları eşlik ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler