Birlik Olmalıyız

Birlik Olmalıyız

MHP Aday adayı Hikmet Yılmaz verdiği bir kahvaltıda partililerle bir araya geldi.

MHP Aday adayı Hikmet Yılmaz verdiği bir kahvaltıda partililerle bir araya geldi.

Sohbet havasında gerçekleşen toplantıda Yılmaz‘’Aday adayı olarak sandığa gitme kararı aldığım günden bugüne sizlerin büyük desteğini aldım. Bunun için teşekkür ederim. Çünkü bu yolda kimsenin tek başına başarılı olması mümkün değil. Siyaseti hep birlikte yapmamız için öncelikle bizim kendi aramızda birlikteliği sağlamamız lazım.

Bizim siyaseten iyi sonuçlar alabilmemiz için ülküdaşlığımızı ve MHP’nin bir mensubu olmamızı doya doya yaşayabilmemiz için önce bu birlikteliğin sağlanması lazım. Fakat şunu da biliyoruz ki; öz kardeşler bile bazen bu anlamda güçlük yaşıyor. Biz demek ki; milliyetçi Trabzonlular olarak her konuda yüzde yüz değil, asgari müşterekte buluşmalıyız. Sonra da beraber ne yapabiliriz, sorusunun cevabını bulmalıyız.

Birlikte ne üretebiliriz, bunun cevabını araştırmalıyız. Andımızı doya doya nasıl yaşarız, bunların mücadelesini vermeliyiz. Benim sizden beklentim, 7 Haziran’da partimiz için dost, kardeş, akraba kim varsa el birliği ile hareket etmektir. Bu yapılmıyor demiyorum. Bu havayı genişletmenin önemine vurgu yapıyorum. Siz partililerimizin bugüne kadar gösterdiği üstün gayretin devamı neticesinde, seçimlerde en güzel sonucu alacağımıza yürekten inanıyorum. Hepinize de bu yolda, başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset