Birinciye Plaket

Birinciye Plaket

Ömer Birinci’ye Akçaabat ve Trabzon’a yaptığı hizmetlerden ötürü Trabzon Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Adnan Cevher tarafından bir plaket verildi.

Kadastro teknik hizmetlerinin yerine getirilmesini sağlayacak lisanslı harita ve kadastro mühendislerinin faaliyet, denetim ve sorumluluklarına ve kuracakları harita ve kadastro bürolarına dair esas ve usûlleri düzenleyen 5368 Sayılı Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Kanun uyarınca Türkiye genelinde sivil harita ve kadastro büroları faaliyete başladı.

Açılan sınavı kazanan 227 harita mühendisinin görev yaptığı bürolardan birini de Akçaabatlı Ömer Birinci işletecek. Türkiye genelindeki sınavı kazanma başarısı gösteren ve ataması Ordu iline yapılan Kadastro Müdürlüğü’nün Akçaabat birimi çalışanı Ömer Birinci, mesai arkadaşlarına veda etti.

Aksular Otel’de düzenlenen bir veda yemeği ile arkadaşlarına veda eden Ömer Birinci’ye Akçaabat ve Trabzon’a yaptığı hizmetlerden ötürü Trabzon Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Adnan Cevher tarafından bir plaket verildi.

omer-birinci1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler