Birinci'den Seçim Toplantısı

Birinci'den Seçim Toplantısı

Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, göreve talip olduklarında az söz vermelerine karşın çok şey yaptıklarını söyledi.

Körfez Köfte Salonu'nda gerçekleşen toplantıda konuşan Cevat Birinci, yapamayacağı hiçbir sözü vermediğini, verdiği sözünde arkasında olduğunu söyledi.

İşte Cevat Birinci'nin seçim konuşması.

"Hizmette 5. yılımızı tamamladık.  Göreve talip olurken sizlere;sevgi, kardeşlik hoşgörü ile ayırım yapmadan kişiye özel değil topluma hizmet anlayışı ile yola çıktığımızı söylemiştim.

   Erikli yayla yolunu; Pazarcık , Karacakaya ve Dörtyol Merkezin su sorununu Dörtyol Merkezde İlköğretim okulunu çözüme kavuşturacağıma dair söz verdim. Mahalle yollarının genişletilmesi, Dörtyol Beldespor’un faaliyete geçirilmesi vaadinde bulundum. Az söz vererek çok şeyler yapmayı hedeflemiştik.

   5. yılın sonuna gelirken Allah’ın yardım, hükümetimizin desteği Bakanımız Faruk Nafız Özak  beyin katkısı vekillerimizin gayreti. Siz değerli halkımızın duaları ve bize gönül veren dostlarımızın fedakarlılarıyla verdiğimiz sözlerin üzerinde hizmet verebildik. Bunun için mutluyuz. Ancak kusursuz ve eksiksiz değiliz. Onları da hoşgörünüze havale ediyoruz.

   Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet olmuştur. Hizmetlerimizin altında beraber çalıştığımız meclis üyelerimizin  bizi göreve getiren siz değerli halkımızın imzası vardır.     Beraber çalıştığım meclis üyelerimi ayrı ayrı tebrik ediyorum.Onlar sunumunu yaptığımız bu önemli hizmetlerle ömür boyu iftihar edebilirler. Yeri gelmişken beraber çalıştığımız belediye memur işçi personelimize de şükranlarımı sunuyor verimli çalışmaların devamını diliyorum.

  Belediyemizin gelirlerinin %85 ile % 97 si personel giderlerini karşılıyor yılda iki üç ay personel giderinin altında para geliyor. Belediye’yi 40 000 TL borçla teslim aldım.      Şu an borcumuz aynı rakamlardadır.

   Bir trilyon ikiyüz milyar keşif bedeli olan Dörtyol Merkez, Pazarcık, Karacakaya su şebekemizin son taksidini 15 Şubat 2009 tarihi itibariyle ödedik. Projeyi İller Bankasına ihale usulü yaptırmış olsaydık ayda on milyar on yıla kadar ödeme yapacaktık. Kendi imkanlarımız ve hükümetimizin katkısıyla projeyi tamamladık, bütün işlerde olduğu gibi az para ile çok iş üretme hedefimizden şaşmadık.

   Benden önce görev yapan belediye başkanlarımıza beldemiz adına teşekkür ediyor ömür boyu mutluluk ve başarılarını diliyor Yüce Rabbimizin bizlere yardım etmesini temenni ediyor sizleri hizmet sunumu ile baş başa bırakıyorum.   Dualarınızı ve desteğinizi bekliyorum.   

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler