Birinci Maçı Yorumladı

Birinci Maçı Yorumladı

Mardinspor’u 2-1 mağlup eden Akçaabat Sebatspor'da teknik direktör Mehmet Birinci, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Birinci karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Mardinspor’un iyi bir ekip olduğunu ifade ederek “Mardinspor puan olarak pekiyi yerde olmasa da çok iyi bir takım. Oynadığımız takımlar arasında belki de en iyiler arasında Rakibimiz karşısında bizim kazanmamız şarttı. Karşılaşmanın ilkyarısında Mardinspor’un daha iyi olduğunu söyleyebilir iz. İlk yarı maçın hakimi rakibimiz idi ama golü bulan biz olduk. Karşılaşmanın ikinci yarısında biraz daha derli toplu oynamaya başladık ve 2. golü bulduk. Karşılaşmada daha da çok gol bulabilirdik ama rakibimiz penaltıdan bir gol bulunca maça ortak olmak için biraz daha baskılı oynamaya başladı. Karşılaşmanın son 5 dakikası bizim için biraz zor geçti ama sonuçta sahadan önemli 3 puan alarak ayrılmayı başardık” dedi.

 

Mardinspor karşılaşmasını geride bıraktıklarını belirten Birinci sözlerini şöyle tamamladı “Mardinspor karşılaşmasında istediğimiz aldık. Şimdi önümüzde Bugsaşspor maçı var. Bu maçımızı da kendi evimizde oynayacağız. Bugsaşspor maçından da iyi bir sonuç alıp üste doğru çıkmak istiyoruz”.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler