Bilbordlar İle Duyuruldu.

Bilbordlar İle Duyuruldu.

Olimpiyatlara 100 Gün Olmasına Karşılık Olimpiyat Heyecanı şimdiden Başladı.

Trabzon'da, 23-30 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılacak Avrupa Gençlik Olimpiyat Oyunları’na sayılı günler kala olimpiyat heyecanı şimdiden başladı. Komite olimpiyatlara 100 gün kala konser düzenliyor.

Olimpiyat Oyunlarına 100 gün kala 14 Nisan Perşembe Akşam saat 18.30'da Trabzon Yenimahalle sahil alanında çeşitli aktiviteler düzenlenecek. Sanatçı grubu Gece Yolcuları’nın yanı sıra çeşitli sürpriz aktivitelerin yer alacağı 100 Gün Kaldı aktiviteleri Akçaabat’ta da bilbordlar aracılığı ile vatandaşlara duyuruldu.

Türkiye’de düzenlenecek İlk Organizasyon…

Avrupa Gençlik Olimpiyat Oyunları Koordinatörü Nihat Doker, bu oyunların Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin Türkiye'de düzenlediği ilk organizasyon olma niteliğini taşıdığını söyledi...

Doker,  Avrupa Gençlik Olimpiyat Oyunları'nın, Uluslararası Olimpiyat Komitesi bünyesinde yer alan bir faaliyet olduğunu belirterek, ''Uluslararası Olimpiyat Komitesine bağlı bir organizasyon olan Avrupa Gençlik Olimpiyat Oyunları'nın, Türkiye'de yapılacak ilk organizasyon olduğunu vurgulamak istiyorum. Türkiye'de olimpiyat bayrağının dalgalandığı ilk ve tek yer Atatürk Meydanı'dır. Bu oyunlar Uluslararası Olimpiyat Komitesinin patronluğunda Türkiye'de düzenlenen ilk organizasyon olma niteliği de taşıyor'' dedi. Nihat Doker, Gençlik Olimpiyat Oyunlarının Türkiye açısından bir başka öneminin ise turizm açısından olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:''Oyunlar için Trabzon'a 49 Avrupa ülkesinden 9 branşta yaklaşık 4 bin sporcu, idareci ve yönetici bekliyoruz. Ancak biz bunlarla birlikte buraya gelecek 14-17 yaş grubundaki sporcuların ebeveynlerini de davet ediyoruz. Turizm açısından Trabzon'u ve Karadeniz'deki çevre illerini tanıtmak ve turistik yerlerini gezdirmek maksadıyla toplam 8 bin dolayında insanın o tarihlerde Trabzon'da olmasını planlıyoruz. Herkes bu işin içerisinde, herkes bir şekilde bu olaya katkı ve destek veriyor. Oyunlarda başarısız olma gibi bir lüksümüz yok.'' 

 

akcaabat-bilbord-2.jpg

Akçaabat'ın çeşitli yerlerine konulan bilboardlara asılan afişlerler ile "SON 100 Gün" yazıldı ve son 100 Gün için düzenlenecek aktiviteler vatandaşlara duyuruldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler