Beşli'nin En Büyük Hayali

Beşli'nin En Büyük Hayali

Trabzon Milletevkili Aday Adayı Hasan Beşli, en büyük hayalinin Akçaabat’ta bir üniversite kazandırmak olduğunu ifade etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletevkili Aday Adayı Hasan Beşli, en büyük hayalinin Akçaabat’ta bir üniversite kazandırmak olduğunu ifade etti. Akçaabat ve Trabzon için ne yapılması gerektiğini bildiğini ifade eden Beşli “Akçaabat ekonomik olarak diğer bölgelerden biraz geride kaldığını görmekteyim. Bir plan dâhilinde bölgemizde nelerin yapılıp yapılmayacağını birlikte planlamalıyız” dedi.

Akçaabat’ın ekonomik olarak ileriye gitmesi için 2. Devlet üniversitesi şart olduğunu ifade eden Beşli “Akçaabat 2. Üniversiteyi hak etmiştir. Şimdi Akçaabat’ta bu üniversiteyi nasıl getirebiliriz bunun için kafa yormalıyız. Yapacağımız bu üniversitenin adını Akçaabat üniversitesi ve Düzköy yolunda bulunan eski Tekel binasında yapılacak kampüse de rahmetli Mustafa Cumur ismini vermek istiyoruz. Çünkü Cumur bu üniversiteyi kurmak için büyük gayret gösterdi ve çok istiyordu. Bu üniversiteye gelecek olan 25 bin öğrenci birer çift çorap alsa bu Akçaabat ekonomisine 25 bin çorak sattırmış olur. Bu en küçük bir hesap” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler