Beşikdüzü'nde Miting

Beşikdüzü'nde Miting

AK Parti Trabzon Milletvekili adaylarının katılımıyla gerçekleştirilen Beşikdüzü mitingine yoğun ilgi gösterildi.

AK Parti Trabzon tarafından Beşikdüzü ilçe meydanında görkemli bir miting düzenlendi. Mitingde AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci kısa bir açılış konuşması yaparak halkı selamladı. Ardından söz alan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un 12 Haziran seçimlerinden sonra Büyükşehir olacağını hatırlatarak; “ İlimiz genelinde tek bir bozuk yol, akmayan su, toplanmayan çöp kalmayacağına söz veriyorum. Sizlere Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Ak Parti farkıyla en güzel hizmetleri sunacağız. Sizlerden 6 adayımızı da meclise göndermek için destek istiyorum” dedi. 

besikduzu-miting.jpg

TOKİ eski Başkanı Trabzon Milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar yaptığı konuşmada; “Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bu seçimlerde istikrarın devamı için sizlerin desteğinize ihtiyacımız var. Türkiye AK Parti iktidarı döneminde Dünya’nın en büyük devletlerine arasına girmeye hazırdır. Türkiye’de yaşayan herkes ben Türkiye vatandaşıyım demekten gurur duyacak. Bizleri 6 kişi olarak meclise gönderin ki, Trabzon’un güçlü sesi olalım” dedi.

besikduzu-miting1.jpg

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak da partililere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Biz tüm Trabzon’un ve sizlerin hizmetkârıyız. Beşikdüzü ilçemize önemli hizmetler yapıldı. İller bankası kanalıyla hükümetimiz Beşikdüzü’ne çok önemli hizmetler yapılacak. Güzel bir spor salonu yapılıyor.

besikduzu-miting2.jpg

İnşaatı devam ediyor. 200 kişilik yurdumuz bitiyor. Yavrularımız burada gelip kalacak. 3 yıldızlı otel konforunda yapılıyor.” Öte yandan AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Zorlu Grand Hotel’de berberler ve kuaförler odası ile konfeksiyoncular odasıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Yoğun bir katılımın sağlandığı yemekte, AK Parti’nin esnafa sağladığı kolaylıklar anlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset