Berkant Parlak'a saldırdılar

Berkant Parlak'a saldırdılar

KTÜ'de yaşanan gerginlikte, sitemiz köşe yazarına saldırdılar

 

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi’nde Özel Güvenlik işçileri muhabiri darp etti. KTÜ Farabi Hastanesi’nde işten çıkarılan işçilerin bir kısmının bugün hastane önünde gerçekleştirdiği eylemde işçilerle KTÜ özel güvenlik arasında arbede yaşandı. Günebakış Gazetesi muhabiri Berkant Parlak bu arbedeyi fotoğraflamaya çalıştığı sırada, özel güvenlik ekiplerinin saldırısına uğradı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne bağlı Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nden yılbaşı akşamı işlerinden çıkarılan taşeron işçilerin bir kısmının dün hastane önünde gerçekleştirdiği eylemde güvenlik güçleri, taşeron işçilerin kurduğu çadırı yıkmak için eylemcilere müdahale etti.  Hastane önüne kurdukları çadırı yıktırtmak istemeyen işçilerle özel güvenlik ekipleriyle arbede yaşandı.

Tam bu sırada çadır malzemelerini vermek istemeyen Yılmaz Altuntaş isimli işçi çadır malzemesini bırakmayınca KTÜ özel güvenlik ekipleri, Altuntaş’ı yerde metrelerce sürükleyerek, hastanenin acil servisine kadar soktu. Bu olayı fotoğraflamak isteyen Günebakış muhabirini darp eden güvenlik ekipleri, muhabire tekme atarak, boğazını sıktı. Yaka paça acil servisten dışarı atılan muhabirin olay sonrası yanına gelen başka bir güvenlik işçisi, o saldırıyı gerçekleştiren güvenlikçilerin yönetime bildirileceğini ve gerekenin yapılacağını kaydetti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler