Belediyeler Tokat'ta Toplandı

Belediyeler Tokat'ta Toplandı

Belediyeler Tokat'ta Toplandı

Belediyeler Tokat’ta toplandı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının düzenlediği, “AK Belediyeler 2019 Yolunda” sloganıyla hazırlanan ve 15 il belediyesi ile 3 büyükşehir belediye başkanının bulunduğu AK Parti’li belediye başkanlarının Karadeniz Bölge Toplantısına katıldı.

Trabzon’daki AK Partili belediye başkanları ile birlikte Tokat’a giden Başkan Gümrükçüoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Trabzon’da devam eden yatırımlarla ilgili olarak görüştü. 2 gün devam eden toplantıda belediye başkanları deneyimlerini paylaştı. Toplantının ev sahipliğini ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya’da yaptı. Toplantının ilk gününde belediye başkanları deneyimlerini paylaşırken ikinci ve son günde Özhaseki ve Kaya katılımcılara hitap etti.

2 gün süren toplantıyı değerlendiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu faydalı bir program yapıldığını dile getirerek, “Belediyeler ve belediye başkanlarımız için çok verimli bir program oldu. Yaklaşan seçimler öncesinde önemli bir değerlendirme yapma imkânını bulduk. Misafirperverliklerinden ötürü Tokat Belediye Başkanımıza ve Tokat İl Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıya Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen de katıldı.

b3-012.jpg

b2-013.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler