Belediyeden yarışma

Belediyeden yarışma

Akçaabat Beldeiyesi, Akçaabat'ın düşman işgalinden kutuşunun 92. Yıldönümü nedeniyle bir fikir yarışması düzenliyor.

 

Akçaabat Belediyesince, Akçaabat’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü nedeniyle ödüllü              “ Akçaabat İçin Benim de Bir Projem Var ” konulu İlköğretim Okulu öğrencileri, lise ve dengi Okul öğrencileri ve serbest katılıma açık (şehir planlaması ve imar, altyapı, eğitim, öğretim, bilim, teknoloji, sağlık, güvenlik, kültür ve turizm, spor, üretim, istihdam ve özel iş alanları, ulaşım, tarım, çevre v.b.) kimlikli, çevreye duyarlı, çağdaş bir vizyon doğrultusunda kurgulanmış kaliteli ve yaşanmaya değer bir kentin oluşmasına yönelik uygulanabilirliği olan projeleri hayata geçirmek amacıyla yarışma düzenlenmiştir.

            KATILMA ŞARTLARI

     1-İlköğretim öğrencileri (İlköğretim 5.,6.,7.ve 8.sınıf öğrencileri)

     2-Lise ve dengi okul öğrencileri,

     3-Serbest Katılımcılar.

     Projeler A-4 boyutlarında kağıda bilgisayar ortamında veya el yazısıyla kağıdın yalnızca bir yüzü kullanılarak anlatım olarak sunulacaktır. Proje Türkçe imla kurullarına uygun olarak yazılmalıdır. İsteyen düşündüğü projeyi çizim olarak da sunabilir. (Çizim olarak hazırlanan projelerin sunum paftalarının boyutu A-1 boyutunu geçmemek şartıyla anlatım tekniği serbesttir. Projelerin ölçekli yada serbest sunulması halinde, öneri proje tasarımının tematik açılımını ve kavramsal çerçevesini destekleyen açıklama raporu A-4 boyutunda sunulacaktır.)

            BAŞVURU:

1- Projeler üzerine sahiplerinin kimliklerini belirtici ibareler konulmayacaktır. Proje metninin ilk sayfasındaki sağ üst köşeye 5 karakterli bir şifre yazılacaktır. Ayrıca yarışmacının şifre, adı, soyadı, doğum tarihi, açık adresi ile telefon numarası bilgileri  başka bir zarf içerisinde ana zarfa konulacaktır.

2- Yarışmacı öğrenci ise;  okulunun adı, sınıf ve nosu, okul veya ev telefon numarası yazılacaktır.

3- Bir kişi, yarışmaya en fazla 2 proje ile katılabilecektir.

4- Başvurular, 1 Şubat 2010 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar  Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bizzat veya posta yoluyla yapılacaktır. Posta veya kargodaki kaybolma ve gecikmeden Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.

            DEĞERLENDİRME

            Jüri; gönderilen projeleri değerlendirmek için 5 Şubat 2010 Cuma günü toplanacak ve her  kategori için ilk üç proje ve mansiyonları belirleyecektir. Dereceye giren öğrenciler Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından okullara bildirilecektir. Serbest katılımcılardan dereceye girenlerin sonuçları adres veya telefonlarına bildirilecektir. Ayrıca dereceye girenler www. akcaabat. bel.tr adresinden duyurulacaktır. Yarışmaya katılan eserler Akçaabat Belediyesine aittir.

            ÖDÜL  TÖRENİ

            Yarışmada ilk üç dereceye giren ve mansiyon alan öğrenciler ile serbest katılımcılara ödülleri 17 şubat 2010 Çarşamba günü tören alanında  verilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Kültür Sanat