Belediyeden Ücretsiz Fidan Dağıtımı

Belediyeden Ücretsiz Fidan Dağıtımı

Akçaabat Belediyesi her yıl geleneksel hale getirdiği fidan dağıtımına bu yıl da devam etti.

Akçaabat Belediyesi her yıl geleneksel hale getirdiği fidan dağıtımına bu yıl da devam etti.

Orman Haftası münasebetiyle Akçaabat Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü’nce, vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtımı bu yıl da devam etti.

mehteran.jpg

Atatürk parkında Trabzon   Büyükşehir Belediyesinin Mehteran Takımının muhteşem konseriyle başlayan fidan dağıtımı etkinliğine Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Orman bölge Müdürü Mümin Döngez, Belediye Başkan yardımcıları Osman Parlayan ve Cevat Birinci ile daire amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ataturk-parki.jpg

Trabzon        Büyükşehir Belediyesinin Mehteran Takımının muhteşem konserinin ardından konuşma yapan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,” Her yıl vatandaşlarımıza belediyemiz imkânları ile fidan dağıtımı yapıyorduk. Son birkaç yıldır bu organizasyonu Orman Bölge Müdürlüğü ile ortaklaşa yapıyoruz. Burada dağıttığımız fıstık çamı bölgemiz için ideal bir ağaç türü. Hem ağacı hem de fıstığından para kazanmak mümkün. Akçaabat’ta Düzköy istikametine doğru gittiğinizde dağ yamaçlarında kendiliğinde yetişmiş fıstık çamı ağaçlarını görmeniz mümkün. Biz bunu daha düzenli olmasını arzu ediyoruz. Fıstık çamından maddi gelir elde etmek isteyen olursa kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız”

Fidan dağıtım etkinliğinde konuşan Orman bölge Müdürü Mümin Döngez ise Herkesin orman haftasını kutlayarak, “Orman bölge müdürlüğü olarak halkımıza bedelsiz fidan dağıtmada her zaman hizmetinizdeyiz. İhtiyacınız olduğunda her zaman bölge müdürlüğümüzün kapısını çalabilirsiniz.” Dedi.

fidan-dagitimi-001.jpg

Konuşmaların ardından fidan dağıtımına geçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler