Belediyeden Taksit Uyarısı

Belediyeden Taksit Uyarısı

6111 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile ilgili yasa kapsamında Akçaabat’ta 540 kişi Akçaabat Belediyesine başvurarak borçlarını yapılandırdı.


Akçaabat Belediyesi Gelir Müdürü Kaya Yemiş’in yaptığı açıklamaya göre, Kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 6111 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması kapsamında Akçaabat Belediyesine Su, Emlak, ÇTV, ilan ve reklam borcu olan 540 kişinin torba kanunundan yararlanıp toplam 1 milyon 158 bin 521 TL'lik borcunu yapılandırdığını bildirdi.

Yapılan taksitlendirmenin geçerli olabilmesi için taksitlerin zamanında yatırılması gerektiğini belirten yetkililer yapılandırmada bulunanların taksitlerini aksatmamaları gerektiği yönünde uyarıldı. Yapılan uyarıda şunlara yer verildi; 6111 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması hakkında kanundan yararlanan mükelleflerin ilk taksit ödeme süresi 30 Haziran 2011 tarihinde sona eriyor. Yapılandırmadan yararlanmak için belediyeye müracaat eden mükelleflerin yapılandırmanın bozulmaması adına 1. taksit bedellerini belirtilen süreye kadar belediye teşkilat şefliğine ödemeleri gerekmektedir.

Ayrıca 1 takvim yılı içerisinde 2 kere yapılandırmayı ihlal edenlerin yapılandırmaları iptal edileceği açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler