Belediyeden Sanat Müziği Konseri

Belediyeden Sanat Müziği Konseri

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, konuk sanatçı Salim Önder’in katılımıyla Erol Günaydın Sanat Merkezinde halka açık bir konser verdi.

İki bölümden oluşan konserin birinci bölümünde, Belediye Türk Sanat Müziği Korosu sahne aldı ve seslendirdikleri eserlerle izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

turk-sanat-muzigi2.jpg

Konsere, vatandaşların yanı sıra; Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan, meclis üyeleri Melike Turhan, Şaban Günaydın, Kavaklı Belediye Başkanı Halil İbrahim Dervişoğlu, Maçka Halk Eğitim Müdürü Mustafa İnal, TRT Radyo Müdürü Mehmet Bayraktar ile Şube Müdürü Mustafa Güler, Yaylacık Mahallesi Muhtarı Hakan Karanoğlu ve ilçe Okul Müdürleri katıldı.

turk-sanat-muzigi3.jpg

İkinci bölümün sonunda ise konuk sanatçı Salim Önder sahne aldı ve programın sonunda dinleyicilerden büyük alkış aldı. Dakikalarca ayakta alkışlanan sanatçıya plaket ve çiçeğini Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan verdi. Parlayan, ayrıca koro şefi Salih Kazancıoğlu’na da çiçek takdim ederek katılımcılara teşekkürlerini ileti.

 

turk-sanat-muzigi4.jpg

turk-sanat-muzigi5.jpg

 

turk-sanat-muzigi6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat