Belediye'den Konser

Belediye'den Konser

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Kültürpark Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde halka açık bir konser verdi.

 

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu  Kültürpark Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde halka açık bir konser verdi.

     

 Konserin sunuculuğunu Mehmet Kartal yaptı. Konserin birinci bölümünde on, ikinci bölümde ise on eser yer aldı. Trabzon eski milletvekili Ali Kemal BAŞARAN ile ilçemiz esnaflarından Temel KAZANCIOĞLU birlikte 2 eser seslendirdiler. Ardından Koro şefi Salih KAZANCIOĞLU ile koronun saz ve söz sanatçısı Hüseyin Serdar BİRİNCİ de beraber bir şarkı okudu. Şarkılara zaman zaman izleyiciler de eşlik etti. Konser yaklaşık 2 saat sürdü.

Konsere; Akçaabat Belediye Başkan Vekili Abdullah ERTEM, Başkan Yardımcısı Osman PARLAYAN, Trabzon eski milletvekili Ali Kemal BAŞARAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih KÖSE, Maçka Halk Eğitim Müdürü Mustafa İNAL, Belediye eski meclis üyeleri Aydın BERBEROĞLU, Ali DİNÇ, Osman KURUÇELİK, Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp GEDİKLİ, Yaylacık Mahalle Muhtarı Hakan KARANOĞLU, THM Koro Şefi Serdar PUL, ilçemizin tanınmış esnaflarından Adnan TOPSAKAL, Temel KAZANCIOĞLU, okul müdürleri, belediye daire amirleri, ilçedeki diğer daire amirleri katıldı. Halkın konsere ilgisi büyüktü.

konser-akcaabat.jpg

Konserin sonunda Başkan Vekili Abdullah ERTEM ve Ali Kemal BAŞARAN sahneye davet edildi. ERTEM, koro şefi Salih KAZANCIOĞLU’na çiçeğini takdim etti ve bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese ve özellikle katılımcılara teşekkür etti. Ali Kemal BAŞARAN da sunucu Mehmet Kartal’a çiçeğini vererek: “Akçaabat’ın geçmişinde de var olan bu faaliyetlerin devam etmesi bizleri mutlu ediyor, bu salon sakın boş kalmasın, bizlere düşen görev bu salonu doldurmaktır.” dedi. Gecenin sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler