Belediyeden Geri Adım.

Belediyeden Geri Adım.

Belediyeden Geri Adım.

  BELEDİYEDEN YAPILAN BASIN AÇIKLAMASINDA

Trabzon şehrinin ortak sevdası olan, Türkiye’nin ve dünyanın her noktasında taraftarı bulunan elde ettiği 7 lig ve sayısız kupalarla milyonlarca insanın gönlünde taht kuran Trabzonspor’umuza destek olmak Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin görevidir.

Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürürken 12.02.2017 günü ile  ilgili olarak kamuoyunda ve sosyal medyada bir takım yanlış yorumlar ve haberler çıkmıştır.

Atatürk Alanı Meydan Parkı’nın üst kısmında bulunan alandaki Trabzonspor’umuzun bilet satışı yaptığı konteynırın bulunduğu yerde konum ve yapı değişikliği münasebeti ile ortaya çıkan söylentiler yanlış yorumlardan kaynaklanmaktadır.

26 Ocak tarihinde Trabzonspor’un talebiyle birlikte 2 hafta süreliğine Meydan Parkı’ndaki alana konteynır yerleştirilmiştir. Bu işlemin ardından gelen tepkilere rağmen Büyükşehir Belediyesi söz konusu yapıyı bulunduğu alanda muhafaza etmiştir. Sürenin bitiminde de daha estetik bir yapının yine Trabzonspor’umuzun kullanımında orada veya konumunu düzelterek alanda konuşlanması çalışmasına başlanmıştır. Bu çalışmanın Trabzonspor’un bilet sattığı gişe haksız şekilde yerinden kaldırılıyor biçiminde yorumlanması haksız ve yanlıştır, bunun gerçekle ilgisi bulunmamaktadır.

Büyükşehir Belediyesi Trabzonspor’un bilet ve passolig satışını sürdürebileceği daha estetik görünümlü bir kabin oluşturtarak Trabzonspor’umuzun kullanımına sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu sürede de mevcut yapı bilet – kombine –passolig satışını devam ettirecektir.

Gerçek dışı tezviratlara Trabzonspor’umuzun vefakar taraftarlarının hiç itibar etmeyeceğinden emin olarak tüm halkımızı mevcut kabinden ve daha estetiği konulduğunda da yeni yapıdan kombine bilet almaya davet ediyor ve Trabzonspor’umuza desteğe bekliyoruz. Bu vesileyle Trabzonspor’umuzun bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanında olacağımızı kamuoyuna bir kez daha saygıyla duyuruyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler